• Ποδαρικό με γεννητούρια στη Ροδόπη το 2022.

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3,4 κιλών είναι το πρώτο μωρό του 2022 που γεννήθηκε τα ξημερώματα σήμερα 1η Ιανουαρίου του νέου έτους και ώρα 01:35 στο “Σισμανόγλειο” Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Κοριτσάκια ήταν και τα πρώτα μωρά που είχαν γεννηθεί στην Κομοτηνή, το 2019, το 2020 και το 2021.

Η μαιευτική κλινική του νοσοκομείου της Κομοτηνής προτιμάται από πολλά ζευγάρια για να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους, αφού κατά κοινή ομολογία οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι υψηλού επιπέδου χάρη στην επάρκεια και το φιλότιμο του προσωπικού της.  

Τις ευχές της μέσω του inkomotini.news στέλνει η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Μάγδα Γιαμουστάρη: “Εύχομαι στη νεογέννητη μικρούλα να έχει πάντα υγεία, και οι γονείς της να την καμαρώνουν βλέποντάς την να μεγαλώνει”. Ενώ συγχαίρει και ευχαριστεί για “την ευσυνειδησία και την επαγγελματική τους επάρκεια”, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, που “όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα βρίσκονται στο καθήκον”. 

Το inkomotini.news εύχεται στους γονείς να τους ζήσει και να είναι όλη του η ζωή φωτεινή και χαρούμενη όπως η ηλιόλουστη πρώτη μέρα του 2022! Συγχαρητήρια φυσικά και στους ιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Κομοτηνής που και τις “χρονιάρες” μέρες αποδεικνύουν το υψηλό αίσθημα καθήκοντος το οποίο διαχρονικά τους διακρίνει.

Ας είναι επίσης το νέο έτος γόνιμο και ευτυχές για τον τόπο μας και την πατρίδα μας!