Στην απόφαση να κηρύξει έκπτωτο τον προμηθευτή πετρελαίου θέρμανσης, κατέληξε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του.

Λίγες ημέρες πριν, σε έκτακτη επίσης συνεδρίαση, που είχε συγκληθεί μετά από τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην τροφοδοσία κτιρίων του Δήμου με πετρέλαιο θέρμανσης, το Δημοτικό Συμβούλιο είχε τάξει διήμερη προθεσμία στον ανάδοχο, προκειμένου ως την Παρασκευή, 1 Μαρτίου, να κάλυπτε τις εκκρεμείς παραγγελίες των 20.000 λίτρων. Κατά την εκπνοή της εν λόγω προθεσμίας, ο προμηθευτής δεν κατάφερε να εκπληρώσει εξ ολοκλήρου την εν λόγω υποχρέωση, και έτσι το ζήτημα της έκπτωσής του επανεξετάστηκε σήμερα το μεσημέρι από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι εξαιτίας των ανάλογων δυσλειτουργιών που παρατηρήθηκαν τη Δευτέρα σε ορισμένες σχολικές μονάδες, ο ίδιος προμηθευτής που είναι υπόχρεος με άλλη σύμβαση για τροφοδοσία τους με πετρέλαιο θέρμανσης, κλήθηκε σε απολογία από τις Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κομοτηνής.