Κομοτηνή | Υποδοχή φοιτητών και Street Food Festival για 2η συνεχόμενη χρονιά

ΓΟΥΕΛ ΚΟΜ | Πρόσκληση συμμετοχής Εθελοντικών Οργανώσεων, Φορέων, Συλλόγων και Άτυπων Ομάδων.
Screenshot_1276

Στο πλαίσιο του τριήμερου φεστιβάλ υποδοχής φοιτητών με τίτλο «ΓουέλΚΟΜ» το οποίο διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά από τον Δήμο Κομοτηνής, την Αντιδημαρχία Τουρισμού, τη ΔΚΕΠΠΑΚ, το Κέντρο Νεολαίας & Εθελοντισμού “exagono” του Δήμου Κομοτηνής, και το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Κομοτηνής, προγραμματίζεται η δράση «Γουέλ ΚΟΜ@Εθελοντισμός vol 2»  το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 κατά τις ώρες 12:00-15:00, στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής.

Κατά τη διάρκεια της δράσης θα λειτουργούν σταθμοί ενημέρωσης, θα γίνουν παρουσιάσεις του προφίλ της κάθε οργάνωσης/φορέα/συλλόγου, και θα πραγματοποιηθούν διάφορες άλλες δραστηριότητες, όπως εκθέσεις και βιωματικά εργαστήρια.

Παράλληλα θα διεξαχθεί το «2ο Street Food Festival», μαζί με μουσικά και χορευτικά δρώμενα, αθλοπαιδιές και αθλητικές διοργανώσεις. 

Στόχος της  δράσης είναι να συστηθούν οι οργανώσεις/φορείς/σύλλογοι, στους πολίτες της Κομοτηνής και ιδιαίτερα στους νέους φοιτητές.

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενηθούν τα περίπτερα και θα πραγματοποιηθούν οι δράσεις των εθελοντικών οργανώσεων/φορέων/ΜΚΟ/αθλητικών συλλόγων, και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου θα φιλοξενηθούν τα περίπτερα και τα πολιτιστικά δρώμενα των πολιτιστικών συλλόγων.

Εάν δραστηριοποιείστε σε κάποια οργάνωση, πολιτιστικό ή αθλητικό σύλλογο, και  ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα στοιχεία: info@exagonoKomotini.gr | 25310-82051 | 25310-82055.

Κομοτηνή | Υποδοχή φοιτητών και Street Food Festival για 2η συνεχόμενη χρονιά

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood