Κομοτηνή | Ημερίδα για τις ευρωεκλογές διοργανώνει το τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του ΔΠΘ

Το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης διοργανώνει την Πέμπτη 23 Μαΐου ημερίδα για τις Ευρωεκλογές με τίτλο «Επιλέγουμε για το μέλλον της Ευρώπης σε έναν κόσμο που αλλάζει».
Screenshot_2086

Στο πρώτο πάνελ της ημερίδας, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, Μαρία-Ωραιοζήλη Κουτσουπιά από τη Νέα Δημοκρατία, Γιώργος Νούσκαλης από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και η Στεφανία Τανιμανίδου από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, θα συζητήσουν με φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης για ζητήματα που αφορούν την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα κριτήρια επιλογής στις Ευρωεκλογές.

Στο δεύτερο πάνελ, δημοσιογράφοι από ΜΜΕ της Θράκης θα σχολιάσουν τα μηνύματα της προεκλογικής περιόδου. Συμμετέχουν: Διονύσης Βοργιάς από τον «Χρόνο» Κομοτηνής, Νατάσσα Βαφειάδου από τον «Παρατηρητή της Θράκης», Κατερίνα Καλεντερίδου από τη «Δέλτα Τηλεόραση» Αλεξανδρούπολης και Παύλος Μαραγκός από το «Εμπρός» Ξάνθης. Το πάνελ θα συντονίσει ο διδάσκων του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του ΔΠΘ, Δρ Παναγιώτης Πασχαλίδης.

Στο τελευταίο πάνελ, οι επίκουροι καθηγητές του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης, Κώστας Ελευθερίου και Γιώργος Σιάκας, θα σχολιάσουν τις τάσεις που αναπτύσσονται στην ελληνική κοινή γνώμη λίγο πριν τις Ευρωεκλογές. Το πάνελ θα συντονίσει η Ηράκλεια Γκατζίνη από το Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί από τις 11:00 έως τις 17:30 στο κεντρικό Αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης Κομοτηνής και θα είναι ανοιχτή στα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΔΠΘ και στο ευρύ κοινό.

Κομοτηνή | Ημερίδα για τις ευρωεκλογές διοργανώνει το τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του ΔΠΘ Κομοτηνή | Ημερίδα για τις ευρωεκλογές διοργανώνει το τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του ΔΠΘ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood