Κομοτηνή | Ιδιώτες προσφέρουν κρύα νερά στους αστυνομικούς

Με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης.
Screenshot_1068

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβούλιου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης από τις 14-7-2023 έχει τοποθετηθεί στο ισόγειο του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής επαγγελματικό ψυγείο που με μέριμνα και έξοδα της Ένωσης θα ανεφοδιάζεται όλο το 24ωρο  και καθ΄ όλη τη διάρκεια του παρατεταμένου καύσωνα με κρύα εμφιαλωμένα νερά προκειμένου να εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων των αστυνομικών.

Παράλληλα η Ένωση απέστειλε σε όλες περιφερειακές Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού Ροδόπης ικανές ποσότητες εμφιαλωμένων νερών για τον ίδιο σκοπό.

Σε δήλωσή της η Πρόεδρος της Ένωσης, Σταυρούλα Τζατζανά σημειώνει: “Η κίνησή μας αυτή πραγματοποιείται ως ελάχιστη ένδειξη στήριξης και αλληλεγγύης στους συναδέλφους μας οι οποίοι αναγκάζονται να εργάζονται κάτω από αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες”.

Ταυτόχρονα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης εκφράζει θερμές ευχαριστίες στους:

  • Ιωάννη Μαζαράκη, ιδιοκτήτη της επιχείρησης εστίασης με την επωνυμία «Elephant» που βρίσκεται στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής-Κοσμίου ο οποίος προσέφερε 1.680 συσκευασίες των 500 ml  εμφιαλωμένων νερών.
  • Χαράλαμπο Κασμερίδη, ιδιοκτήτη του βιβλιοπωλείου «The write place» που εδρεύει στην οδό Ν. Ζωίδη 84 ο οποίος προσέφερε 240 συσκευασίες των 500 ml  εμφιαλωμένων νερών.

“Η Διοίκηση της Ένωσής μας βρίσκεται και θα συνεχίσει να βρίσκεται πάντα κοντά στους συναδέλφους μας και στην τοπική κοινωνία, αγωνιζόμενη για την επίλυση των προβλημάτων τους”, προσθέτει η κ. Τζατζανά, και συμπληρώνει: “Ιδιαίτερη χαρά μας δίνουν οι κινήσεις στήριξης του έργου μας από συμπολίτες μας, καθώς καταδεικνύουν την αγάπη τους στην Ελληνική Αστυνομία αλλά και την εκ μέρους τους αναγνώριση της προσφοράς των αστυνομικών της Ροδόπης στην τοπική κοινωνία”.

Κομοτηνή | Ιδιώτες προσφέρουν κρύα νερά στους αστυνομικούς

Κομοτηνή | Ιδιώτες προσφέρουν κρύα νερά στους αστυνομικούς Κομοτηνή | Ιδιώτες προσφέρουν κρύα νερά στους αστυνομικούς Κομοτηνή | Ιδιώτες προσφέρουν κρύα νερά στους αστυνομικούς Κομοτηνή | Ιδιώτες προσφέρουν κρύα νερά στους αστυνομικούς Κομοτηνή | Ιδιώτες προσφέρουν κρύα νερά στους αστυνομικούς

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood