Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβούλιου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης από τις 14-7-2023 έχει τοποθετηθεί στο ισόγειο του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής επαγγελματικό ψυγείο που με μέριμνα και έξοδα της Ένωσης θα ανεφοδιάζεται όλο το 24ωρο και καθ΄ όλη τη διάρκεια του παρατεταμένου καύσωνα με κρύα εμφιαλωμένα νερά προκειμένου να εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων των αστυνομικών.
Παράλληλα η Ένωση απέστειλε σε όλες περιφερειακές Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού Ροδόπης ικανές ποσότητες εμφιαλωμένων νερών για τον ίδιο σκοπό.
Σε δήλωσή της η Πρόεδρος της Ένωσης, Σταυρούλα Τζατζανά σημειώνει: “Η κίνησή μας αυτή πραγματοποιείται ως ελάχιστη ένδειξη στήριξης και αλληλεγγύης στους συναδέλφους μας οι οποίοι αναγκάζονται να εργάζονται κάτω από αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες”.
Ταυτόχρονα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης εκφράζει θερμές ευχαριστίες στους:
- Ιωάννη Μαζαράκη, ιδιοκτήτη της επιχείρησης εστίασης με την επωνυμία «Elephant» που βρίσκεται στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής-Κοσμίου ο οποίος προσέφερε 1.680 συσκευασίες των 500 ml εμφιαλωμένων νερών.
- Χαράλαμπο Κασμερίδη, ιδιοκτήτη του βιβλιοπωλείου «The write place» που εδρεύει στην οδό Ν. Ζωίδη 84 ο οποίος προσέφερε 240 συσκευασίες των 500 ml εμφιαλωμένων νερών.
“Η Διοίκηση της Ένωσής μας βρίσκεται και θα συνεχίσει να βρίσκεται πάντα κοντά στους συναδέλφους μας και στην τοπική κοινωνία, αγωνιζόμενη για την επίλυση των προβλημάτων τους”, προσθέτει η κ. Τζατζανά, και συμπληρώνει: “Ιδιαίτερη χαρά μας δίνουν οι κινήσεις στήριξης του έργου μας από συμπολίτες μας, καθώς καταδεικνύουν την αγάπη τους στην Ελληνική Αστυνομία αλλά και την εκ μέρους τους αναγνώριση της προσφοράς των αστυνομικών της Ροδόπης στην τοπική κοινωνία”.