Κομοτηνή | Η Γενική Συνέλευση & κοπή Βασιλόπιτας της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομικών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση & κοπή Βασιλόπιτας 2024 της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, παρουσία μελών από όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας και προσκεκλημένων.
IMG-ead5013770b6cb8df4ff86327262ebaa-V

Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Τοποτηρητής Μουφτείας Ροδόπης Χαλήλ Τζιχάτ, ο βουλευτής Δράμας (Ν.Δ.) κ. ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ Δημήτριος , η Βουλευτής Καβάλας (Ν.Δ.) κα. ΔΕΛΗΚΑΡΗ Αγγελική, εκπρόσωπος του Βουλευτή ΡΟΔΟΠΗΣ (Ν.Δ.) κυρίου ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ Ευριπίδη, εκπρόσωπος του Βουλευτή ΡΟΔΟΠΗΣ (ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ) κυρίου ΦΕΡΧΑΤ Οζγκιούρ , ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης κ. ΤΑΠΑΤΖΑΣ Εμμανουήλ, ο Δήμαρχος Αρριανών κ. ΕΡΔΕΜ Χουσείν, ο Δήμαρχος Ιάσμου κ. ΤΖΑΝΕΡ Ιμάμ, ο Γενικός Περιφ. Αστυνομικός Διευθυντής Α.Μ.Θ. Υποστράτηγος κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ Πασχάλης, ο Διευθυντής της Δ.Α. Καβάλας Ταξίαρχος κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ιωάννης, ο Διευθυντής της Δ.Α. Ροδόπης Ταξίαρχος κ. ΣΕΒΔΥΝΙΔΗΣ Μιχαήλ, ο Βοηθός του Γενικού Περιφ. Αστυνομικού Διευθυντή Α.Μ.Θ. Ταξίαρχος κ. ΚΑΡΤΑΛΗΣ Παναγιώτης, ο Διευθυντής της Δ.Α. Ξάνθης Αστυν. Διευθυντής κ. ΓΙΩΡΗΣ Πασχάλης ,ο Διευθυντής της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης Αστυν. Διευθυντής κ. ΤΣΙΑΡΑΣ Λάμπρος, ο Διευθυντής της Δ.Α. Ορεστιάδας Αστυν. Διευθυντής κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Χαράλαμπος, ο Διευθυντής της Δ.Α. Δράμας Αστυν. Διευθυντής κ. ΚΑΠΕΛΛΑΚΗΣ Αντώνιος, ο εκπρόσωπος της ΣχολήςΑστυφυλάκων Αστυν. Υποδιευθυντής κ. ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ Πέτρος και ο Διοικητής 21ης Ταξιαρχίας Ιππικού “ΠΙΝΔΟΣ” Ταξίαρχος κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ Κωνσταντίνος.

Επίσης, παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας και ο Β’ Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α), εκπρόσωποι των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας (Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας), της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης Ν. Δράμας, της τοπικής Διοίκησης Ροδόπης της Δ.Ε.Α. (Ι.Ρ.Α.), ο νομικός σύμβουλος της Ε.Α.Α.Μ.Θ., άλλοι επίσημοι-εκπρόσωποι θεσμών και φορέων, καθώς και πληθώρα μελών της Ένωσης.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, έλαβε χώρα συνδικαλιστική ενημέρωση και απολογισμός των πεπραγμένων από τον Πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Α.Μ.Θ. κ. ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ Άγγελο, καθώς και του ισολογισμού-προϋπολογισμού της Ένωσης από τον Ταμία κ. ΓΙΑΓΚΟΥΖΙΔΗ Αναστάσιο. Απηύθυναν εν συνεχεία χαιρετισμό, ο Γενικός Γραμματέας της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ. ΑΘΑΝΑΣΑΤΟΣ Πέτρος, ο Γενικός Περιφ. Αστυνομικός Διευθυντής Α.Μ.Θ. Υποστράτηγος κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ Πασχάλης , ο Βουλευτής Δράμας (Ν.Δ.) κ. ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ Δημήτριος, η Βουλευτής Καβάλας (Ν.Δ.) κα. ΔΕΛΗΚΑΡΗ Αγγελική, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ροδόπης κ. ΤΑΠΑΤΖΑΣ Εμμανουήλ και ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Ροδόπης (ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ) κυρίου ΦΕΡΧΑΤ Οζγκιούρ.

Ακολούθησε απονομή τιμητικών πλακετών για την προσφορά τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και την κοινωνία, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ., στον Ταξίαρχο ε.α. κ. ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ Χρήστο και στον Ταξίαρχο ε.α. κ. ΣΕΡΤΗ Αθανάσιο.

Τέλος, επιδόθηκαν στους τυχερούς των κομματιών της βασιλόπιτας τα αντίστοιχα δώρα, τα οποία ήταν μια εικόνα του Αγίου Αρτεμίου – προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας και της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, επιπρόσθετα του προϋπολογισμού, το οποίο είναι προσφορά από το ταμείο της Ένωσης για υλοποίηση δράσεων στη Διεύθυνση Αστυνομίας Άλεξ/πόλης, καθότι ο Διευθυντής της βρήκε το αντίστοιχο φλουρί, ένα τάμπλετ προσφορά της Ένωσης και ένα κινητό τηλέφωνο, προσφορά του επίτιμου μέλους και Προέδρου του Συνδέσμου Βιοτεχνών και Βιομηχάνων Βορείου Έβρου κ. ΠΕΝΤΙΔΗ Βλάση.

Η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με την παράθεση δωρεάν γεύματος μετά ζωντανής μουσικής στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κομοτηνής.

Κομοτηνή | Η Γενική Συνέλευση & κοπή Βασιλόπιτας της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομικών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Κομοτηνή | Η Γενική Συνέλευση & κοπή Βασιλόπιτας της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομικών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Κομοτηνή | Η Γενική Συνέλευση & κοπή Βασιλόπιτας της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομικών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Κομοτηνή | Η Γενική Συνέλευση & κοπή Βασιλόπιτας της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομικών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Κομοτηνή | Η Γενική Συνέλευση & κοπή Βασιλόπιτας της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομικών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Κομοτηνή | Η Γενική Συνέλευση & κοπή Βασιλόπιτας της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομικών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Κομοτηνή | Η Γενική Συνέλευση & κοπή Βασιλόπιτας της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομικών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Κομοτηνή | Η Γενική Συνέλευση & κοπή Βασιλόπιτας της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομικών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Κομοτηνή | Η Γενική Συνέλευση & κοπή Βασιλόπιτας της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομικών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Κομοτηνή | Η Γενική Συνέλευση & κοπή Βασιλόπιτας της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομικών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Κομοτηνή | Η Γενική Συνέλευση & κοπή Βασιλόπιτας της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομικών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Κομοτηνή | Η Γενική Συνέλευση & κοπή Βασιλόπιτας της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομικών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Κομοτηνή | Η Γενική Συνέλευση & κοπή Βασιλόπιτας της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομικών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Κομοτηνή | Η Γενική Συνέλευση & κοπή Βασιλόπιτας της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομικών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Κομοτηνή | Η Γενική Συνέλευση & κοπή Βασιλόπιτας της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομικών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Κομοτηνή | Η Γενική Συνέλευση & κοπή Βασιλόπιτας της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομικών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Κομοτηνή | Η Γενική Συνέλευση & κοπή Βασιλόπιτας της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομικών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Κομοτηνή | Η Γενική Συνέλευση & κοπή Βασιλόπιτας της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομικών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood