Κομοτηνή | Η ανάγκη δημιουργίας θέσεων εργασίας στην περιοχή, επισημάνθηκε σε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης με κλιμάκιο της ΓΣΕΕ

Τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Μανώλη Ταπατζά επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 12 Μαρτίου κλιμάκιο της ΓΣΕΕ εν όψει της προετοιμασίας για τη γενική απεργία της 17ης Απριλίου.
Screenshot_1307

Το  κλιμάκιο, αποτελούμενο από τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΓΣΕΕ Δημήτρη Ταχματζίδη και τον γραμματέα Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων Δημήτρη Καραγεωργόπουλο, μαζί με τα μέλη του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής, είχε γόνιμη συζήτηση με τον Αντιπεριφερειάρχη για τις διεκδικήσεις των εργαζομένων, τα αιτήματά τους αλλά και την οργάνωση που γίνεται ανά την Ελλάδα από τη ΓΣΕΕ εν όψει της πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η ανάγκη δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας στην περιοχή, ενώ επισημάνθηκε και το πρόβλημα φυγής των εργαζόμενων νέων, επιστημόνων, αλλά και εργατών, σε χώρες του εξωτερικού προς αναζήτηση εργασίας, με αποτέλεσμα ακόμη και την έλλειψη εργατικού και επιστημονικού προσωπικού στις επιχειρήσεις που λειτουργούν στην περιοχή. Εξάλλου έλλειψη προσωπικού καταγράφεται και σε υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπου δεν πραγματοποιούνται νέες προσλήψεις παρ’ ότι το υπάρχον προσωπικό μειώνεται συνεχώς λόγω συνταξιοδοτήσεων και δεν αναπληρώνεται.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της ΓΣΕΕ για την επίσκεψη και την ενημέρωση, και δήλωσε αρωγός στις διεκδικήσεις τους, επισημαίνοντας την ανάγκη να διασφαλιστούν καλύτερες συνθήκες εργασίας και αμοιβές για όλους τους εργαζόμενους.

Κομοτηνή | Η ανάγκη δημιουργίας θέσεων εργασίας στην περιοχή, επισημάνθηκε σε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης με κλιμάκιο της ΓΣΕΕ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood