Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που αναμένεται να αναστατώσουν την Κομοτηνή.

Η αρχή θα γίνει από την κεντρική πλατεία της πόλης, όπου η Τσικνοπέμπτη θα “τιμηθεί” δεόντως με το καθιερωμένο παραδοσιακό γλέντι που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής. Από τις 6 το απόγευμα το κοινό θα έχει την ευκαιρία να διασκεδάσει υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής, απολαμβάνοντας δωρεάν πάνω από 5.000 σουβλάκια!

Την Παρασκευή 21 του μηνός, στις 9 το βράδυ, η κεντρική πλατεία θα φιλοξενήσει την καθιερωμένη παραδοσιακή αποκριά, που περιλαμβάνει κέφι και σάτιρα από τις ομάδες του Συλλόγου Εβριτών Ροδόπης και του Μορφωτικού Συλλόγου Νέου Σιδηροχωρίου, καθώς και ζωντανή μουσική από το παραδοσιακό μουσικό σχήμα «Εβρίτικη Ζυγιά».

Το Kom On Party 2020 θα … δονήσει την Κομοτηνή το Σάββατο 22 του μηνός, με τη νυχτερινή καρναβαλική παρέλαση που θα ξεκινήσει από την Τσανάκλειο Σχολή στις 8 το βράδυ και θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία όπου το ξέφρενο πάρτι κατά τα…ειωθότα θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η αυλαία των εκδηλώσεων θα πέσει το Σάββατο 29 του μήνα, με τη μαθητική καρναβαλική παρέλαση που θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί από το 1ο δημοτικό σχολείο και θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία όπου παιδιά και…μεγάλα παιδιά, θα ξεφαντώσουν με πολλή μουσική, χορό και εκπλήξεις!