Από τις 15 έως τις 18 Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής θα φιλοξενηθούν οι εργασίες του 18ου Πανελλήνιου Εντομολογικού Συνεδρίου.

Με την ευκαιρία του Συνεδρίου, διοργανώνεται, ως παράλληλη δράση, Διαγωνισμός Φωτογραφίας με εντομολογικά θέματα. H προσέγγιση του θέματος είναι ελεύθερη και μπορεί να αφορά σε οτιδήποτε έχει σχέση με τα έντομα, μέσα από τη ματιά του φωτογράφου.

Οι διοργανωτές καλούν τα μέλη της Εντομολογικής Εταιρείας Ελλάδος και όσους ενδιαφερόμενους επιθυμούν να συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό, να αποστείλουν τις φωτογραφίες τους μέχρι την 30 Σεπτεμβρίου 2019:

  1. Εκτυπωμένες σε ματ χαρτί, στην παρακάτω διεύθυνση:

Ιωάννης Αμαξόπουλος (γραφείο 401)

Περιφέρεια ΑΜΘ

Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας

Λεωφόρος Δημοκρατίας 1

69100 Κομοτηνή

(ιδιοχείρως ή με προσωπική αλληλογραφία)

Και

  1. Ηλεκτρονικά στο e-mail: 18pes@entsoc.gr

Όροι Διαγωνισμού Φωτογραφίας

  • Κάθε φωτογραφία χρειάζεται να συνοδεύεται από τις ακόλουθες πληροφορίες: ονοματεπώνυμο διαγωνιζόμενου, επιστημονικό όνομα εικονιζόμενο εντόμου, θέμα φωτογραφίας και τηλ. επικοινωνίας.
  • Η υποβολή των φωτογραφιών είναι δωρεάν.
  • Οι διαγωνιζόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν τόσο έγχρωμες όσο και ασπρόμαυρες φωτογραφίες.
  • Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλλει έως 10 φωτογραφίες.
  • Το αποδεκτό μέγεθος των φωτογραφιών είναι 20 x 30 cm
  • Ο διαγωνιζόμενος θα πρέπει να είναι ο πνευματικός δημιουργός της φωτογραφίας που υποβάλλει.
  • Με τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό Φωτογραφίας, οι συμμετέχοντες συναινούν στην πιθανή χρησιμοποίηση των φωτογραφιών τους εκ μέρους της Εντομολογικής Εταιρείας Ελλάδος, σε εκθέσεις, ιστοτόπους, λευκώματα, ημερολόγια ή αφίσες, φέροντας το όνομά τους.

Οι τρεις πρώτοι νικητές, τους οποίους θα αναδείξει η κριτική επιτροπή, θα λάβουν ως έπαθλο/βραβείο μία δωροεπιταγή. Επιπλέον, μετά από ψηφοφορία στον χώρο της έκθεσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει την αγαπημένη του φωτογραφία, η οποία θα λάβει το βραβείο κοινού. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

Η απονομή θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της 17ης Οκτωβρίου  στον χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου.

Για την συμμετοχή δεν είναι προϋπόθεση η εγγραφή στο συνέδριο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την έκθεση φωτογραφίας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Ιωάννη Αμαξόπουλο, τηλ. 25313 50443, e-mail: 18pes@entsoc.gr.