Κομοτηνή | Έρχεται το 32ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του ΤΕΦΑΑ/ΔΠΘ

Την Κυριακή 2/6/24 θα γίνει και το 7o Komorun, ο παραδοσιακός πλέον δρόμος από την Πανεπιστημιούπολη μέχρι την πλατεία Κομοτηνής με ώρα εκκίνησης τις 17.30.
Icpess banner 24 GR

Το 32ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ανοίγει τις “πύλες” του την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024. Το Συνέδριο αποτελεί την κορυφαία ετήσια επιστημονική εκδήλωση που διοργανώνει από το 1993 το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΔΠΘ το οποίο φέτος συμπληρώνει σαράντα χρόνια λειτουργίας. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί έως τις 2 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Φ.Α.Α. στην πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής. Θα φιλοξενήσει και φέτος καταξιωμένους ομιλητές με μακρά ακαδημαϊκή θητεία στην αθλητική επιστήμη και πληθώρα από Έλληνες αλλά και ξένους σύνεδρους από πολλές χώρες, ενισχύοντας το επιστημονικό κύρος και την αναγνωρισιμότητα του Τμήματος στην ευρύτερη ακαδημαϊκή κοινότητα. Στο Συνέδριο θα παρουσιαστούν πάνω από 300 ανακοινώσεις με ερευνητικές μελέτες καθώς και εργασίες πρακτικού ενδιαφέροντος που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της Αθλητικής Επιστήμης. Οι νέες τάσεις στον χώρο της Άθλησης διαμορφώνουν νέες ανάγκες επιμόρφωσης, τις οποίες το Συνέδριο μέσα από τις δράσεις του φιλοδοξεί να καλύψει έγκαιρα, σεμινάρια με θεωρητικό και πρακτικό μέρος, στρογγυλές τράπεζες με επίκαιρες θεματολογίες και ξεχωριστές εκδηλώσεις, με την υποστήριξη της Ελληνικής Ακαδημίας Φυσικής Αγωγής και των πέντε μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Τ.Ε.Φ.Α.Α-Δ.Π.Θ.

Κεντρικοί ομιλητές  στο 32ο Δ.Σ.Φ.Α. θα είναι ο καθηγητής Αθλητικού Μάνατζμεντ, Jayden (Yongiae) Kim από το Kutztown University της Pennsylvania, USA και ο πρώην πρύτανης του Δ.Π.Θ. Γιαννης Πανούσης.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με την βιβλιοπαρουσίαση του βιβλίου του Μπάνε Πρέλεβιτς την Πέμπτη 30 Μαΐου και ώρα 19:00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής και η επίσημη τελετή έναρξης θα γίνει την Παρασκευή 31 Μαΐου το απόγευμα στο Αμφιθέατρο «Γ. Παπαδριέλλης» του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα βραβευτεί η ελληνική υδατοσφαίριση των μεγάλων διακρίσεων στο πρόσωπο του προέδρου της ΚΟΕ κου Γιαννόπουλου, εμβληματικών παικτών, όπως ο Γ.Γ.Α. κος Μαυρωτάς και ο πρόεδρος της ΟΕ. κος Καπράλος και των δυο Ομοσπονδιακών προπονητών ανδρών και γυναικών κ.κ. Βλάχου και Καμμένου. Στην ίδια εκδήλωση θα βραβευτεί με το κορυφαίο βραβείο του τμήματός μας, το «βραβείο Σαμαρά», ο Ολυμπιονίκης της Ενόργανης Γυμναστικής Δημοσθένης Ταμπάκος.

Κομοτηνή | Έρχεται το 32ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του ΤΕΦΑΑ/ΔΠΘ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood