Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης συμμετέχουν με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τους στις τοπικές εκδηλώσεις του Δήμου Κομοτηνής για τον εορτασμό των εκατό χρόνων από την απελευθέρωση και ενσωμάτωση της Θράκης στον εθνικό κορμό.

Στην προσπάθεια υποστήριξης των εκπαιδευτικών κατά την υλοποίηση σχολικών προγραμμάτων για την τοπική ιστορία και τον πολιτισμό, τα Γραφεία Σχολικών Δραστηριοτήτων των δύο παραπάνω Διευθύνσεων, διοργανώνουν, σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής, επιμορφωτικό εργαστήριο με τίτλο «Εθνική επέτειος και συλλογική μνήμη: Διάλογοι για την τοπική ιστορία».

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 στις 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής (Οδός Σαμοθράκης 12-πλατεία ΧΕΝ-παιδική χαρά “Παπάκια”).

Συντονιστές του εργαστηρίου θα είναι οι Αναπληρωτές Καθηγητές του Τμήματος Ιστορίας & Εθνολογίας της Σχολής Κλασικών & Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Ελπίδα Βόγλη και Γεώργιος Τσιγάρας.

 

050e6918 afisa 14 01 2020