Ο Σύλλογος Λογιστών-Φοροτεχνικών Ροδόπης, και η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ξάνθης, στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των μελών τους, διοργανώνουν επιμορφωτική ημερίδα την Τετάρτη  06/11/2019 με εισηγητή τον κ. Νιφορόπουλο Κωνσταντίνο, Ορκωτό Ελεγκτή-Λογιστή, Μέλος της επιστημονικής ομάδας Taxheaven, και θέματα:

  • «Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων», που πρέπει να ενημερώνουν όλα τα Νομικά Πρόσωπα (ΑΕ, ΕΠΕ, ΙΚΕ, ΟΕ, ΕΕ, Σύλλογοι, Σωματεία, και λοιπές οντότητες κερδοσκοπικές η μη).
  • Εισαγωγή στα «Ηλεκτρονικά Βιβλία» (Ενημέρωση: τι προβλέπεται να γίνει από 1/1/2020).
  • Διάφορα Επίκαιρα  Θέματα: (Αλλαγές στο Κ.Φ.Ε. που έγιναν μέσα στο 2019, Ονομαστικοποίηση Μετοχών και Εναρμόνιση Καταστατικού Α.Ε., Υποχρέωση υποβολής των «Οικονομικών Καταστάσεων» στην Τράπεζα της Ελλάδος, «Νωπά και ευαλλοίωτα προΐόντα», Εργόσημα, Ενδοομιλικές συναλλαγές, κλπ).
  • Ενημέρωση: Τι προβλέπει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί στα τέλη του Νοεμβρίου.

Η ημερίδα θα λάβει χώρα στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ν. Ροδόπης  στην οδό Καβείρων 12 και οι ώρες διεξαγωγής είναι 18:00-21:00. 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη των Συλλόγων και οι συνεργάτες αυτών. Τα μη τακτοποιημένα μέλη παρακαλούνται για την τακτοποίηση των οφειλών τους.