Η Λέσχη Lions «Ορφέας» Κομοτηνής στο πλαίσιο του εθελοντικού της έργου διοργανώνει επίδειξη μόδας φιλανθρωπικού χαρακτήρα την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Chris and Eve». υπό την αιγίδα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η υποστήριξη του προγράμματος «Στέγη Αγάπης» στην Κομοτηνή, για τη φροντίδα αστέγων συμπολιτών. Το πρόγραμμα λειτουργεί εδώ και δυόμισι χρόνια σε ενοικιαζόμενη οικία και με τη συνεργασία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κομοτηνής, με ωφελούμενους οκτώ πολίτες.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν με την εθελοντική συμμετοχή τους και ευγενικές χορηγίες οι εξής τοπικές εμπορικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, εταιρείες, ιδιώτες και σύλλογοι της Ροδόπης:

Καταστήματα ένδυσης Aralie Γυναικεία Ρούχα, Μ galleries Mateosisian jeans, Παιδικά Eponymo, Νυφικά Contessa’s Atelier, Εσώρουχα – Μαγιό Πολύμορφο, Υποδήματα παιδικά  ZOO Shoes, Οπτικά ΚΗΤΖΙΔΗΣ, Κομμωτήριο Headline Νίτσα Βαλασίδου, Μακιγιάζ & περιποίηση νυχιών ORAMA, Κοσμήματα Orabella Accessories, Ωδείο Κόψας, Οφθαλμολογικό Ιατρείο Γιάννης Κοσμίδης, Αθλητικό Κέντρο Ladies Fitness club, Schur Flexibles group, Ξενοδοχεία DEMOCRITUS, Chris and Eve, Μετακινήσεις ΑΣΤΙΚΑ Κομοτηνής, Ηχητική κάλυψη The Art of Production, Ωδείο ΚΟΨΑΣ, Τυπογραφικά Γ. ΦΥΓΚΑΣ, Φωτογραφία Ιωάννης Τεπετσικλής, DJ Αντώνης Καμπουρίδης, ΚΝΙΚΟΣ “Το Μανάβικο της Κομοτηνής”.

Με την απόδειξη της πρόσκλησης εισόδου, με την οποία θα ενισχυθεί ο σκοπός της εκδήλωσης, προσφέρεται έκπτωση 25% για αγορές από το σύνολο των εμπορικών καταστημάτων που συμμετέχουν στη δράση.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και κλήρωση πλούσιων δώρων.

Για όσους επιθυμούν, υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μετακίνησης προς τον χώρο της εκδήλωσης με minibus των αστικών Κομοτηνής. Σημείο αναχώρησης: μπροστά από το Δημαρχείο Κομοτηνής και ώρα 7 μ.μ.