Κομοτηνή: Επαναλειτουργεί το Πανθρακικό Στάδιο, για υποψηφίους των πανελλαδικών και αθλητές

Ποιοι αθλητές έχουν δικαίωμα χρήσης του σταδίου.
61846425_609134219598897_8333603449056788480_n
Ανοίγει ξανά τις πόρτες του το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο-Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής στην περιοχή του ΟΑΕΔ, όχι όμως για το ευρύ κοινό, αλλά για αθλητές, και μαθητές/μαθήτριες της Γ’ Λυκείου που θα συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις ως υποψήφιοι/υποψήφιες στις Σχολές Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, και στις Στρατιωτικές, Αστυνομικές και Πυροσβεστικές Σχολές.
Συγκεκριμένα:
Από τη Δευτέρα 11 Μαΐου για:
  • αθλητές της Παρα-Ολυμπιακής ομάδας.
  • αθλητές στίβου των Εθνικών Ομάδων και της Προ-Ολυμπιακής ομάδας.
  • αθλητές τένις άνω των 15 ετών κατόπιν ραντεβού.
  • αθλητές ομαδικών αθλημάτων σε ολιγομελή γκρουπ ατόμων άνω των 15 ετών, χωρίς μπάλα, κατόπιν ραντεβού.
  • αθλητές μαχητικών αθλημάτων σε ολιγομελή γκρουπ ατόμων άνω των 15 ετών, χωρίς σωματική επαφή, κατόπιν ραντεβού.
  • τους προπονητές των αθλητών, οι οποίοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και να έχουν πάρει όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής (μάσκα, γάντια, αντισηπτικό).
  • διαιτητές ΕΠΟ.
Το στάδιο θα λειτουργεί κατά τις ώρες 09:00 – 13:00 και 17:00 – 21:00 παρουσία φύλακα.
Στην κεντρική είσοδο (η μόνη που θα είναι ανοιχτή), θα παρέχεται υγειονομικό υλικό το οποίο παρελήφθη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, και οι αθλητές θα πρέπει να συμπληρώνουν σχετικό ερωτηματολόγιο.
Εντός της εβδομάδας θα αποσταλεί ενημερωτικό e-mail σε όλα τα ενεργά σωματεία σύμφωνα με το Μητρώο που τηρεί η ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής, προκειμένου να δηλώσουν πρόθεση χρήσης του σταδίου εγκατάστασης (ώρες, μέρες, αγωνιστικό δυναμικό, αθλητικό υλικό) και να καταρτιστεί πρόγραμμα λειτουργίας και χρήσης.
Κομοτηνή: Επαναλειτουργεί το Πανθρακικό Στάδιο, για υποψηφίους των πανελλαδικών και αθλητέςΑπό τη Δευτέρα 18 Μαΐου για:
  • μαθητές της Γ’ Λυκείου οι οποίοι θα εξεταστούν στα προβλεπόμενα αθλήματα για την εισαγωγή τους στις Στρατιωτικές, Αστυνομικές, Πυροσβεστικές σχολές, και στις Σχολές Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.
Για την είσοδο και ταυτοποίησή τους οι μαθητές θα πρέπει να φέρουν μαζί τους αντίγραφο δελτίου ταυτότητας και αντίγραφο της αίτησης–δήλωσης υποψηφίου στις Πανελλήνιες εξετάσεις, στο οποίο θα έχει σημειωθεί η επιλογή συμμετοχής στις αντίστοιχες σχολές.
Οι μαθητές δεν δύναται προς το παρόν να προπονηθούν στις ρίψεις και στο άλμα εις ύψος.
Το στάδιο θα λειτουργεί κατά τις ώρες 09:00 – 13:00 και 17:00 – 21:00 παρουσία φύλακα.
Στην κεντρική είσοδο (η μόνη που θα είναι ανοιχτή) θα παρέχεται υγειονομικό υλικό, το οποίο παρελήφθη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και οι μαθητές θα πρέπει να συμπληρώνουν σχετικό ερωτηματολόγιο.
Κομοτηνή: Επαναλειτουργεί το Πανθρακικό Στάδιο, για υποψηφίους των πανελλαδικών και αθλητέςΕπισημαίνεται οτι:
  • Το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο αθλουμένων εντός του σταδίου είναι τα δεκαπέντε (15) άτομα.
  • Οποιοσδήποτε άλλος εισέρχεται στο στάδιο ιδιαίτερα τις ώρες τις οποίες προπονούνται οι μαθητές-αθλητές, θα ελέγχεται από το προσωπικό.
Βασίλης Γαβριηλίδης: “Απευθυνόμαστε στην υπομονή και την υπευθυνότητα όλων”
“Όλοι μας επιθυμούμε την ταχεία επιστροφή στην κανονικότητα, στον αθλητισμό και στην κοινωνική ζωή. Δεν επιθυμούμε να αποκλείσουμε και να απαγορεύσουμε σε κανέναν το αγαθό της άθλησης. Ακολουθούμε τις οδηγίες των αρμοδίων όπως επίσημα μας αποστέλλονται και όχι όπως διαρρέουν, και απευθυνόμαστε στην υπομονή και την υπευθυνότητα όλων”, σημειώνει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σταδίου, Βασίλης Γαβριηλίδης, και συμπληρώνει: “Περνάμε ήδη στο ελεγχόμενο στάδιο επαναλειτουργίας των εγκαταστάσεων του Σταδίου, με την ελπίδα και την επιθυμία η υπεύθυνη στάση των αθλουμένων και τα μέτρα της διοίκησης να επιτρέψουν σύντομα τη χρήση από αθλητές ατομικών αθλημάτων, σωματεία, και μαζικό αθλητισμό. Ευχαριστούμε για την κατανόηση, την υπομονή και τη συνεργασία”.

Κομοτηνή: Επαναλειτουργεί το Πανθρακικό Στάδιο, για υποψηφίους των πανελλαδικών και αθλητές

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής
Κομοτηνή | Η κωμωδία του Ουίλιαμ Σαίξπηρ “Δωδέκατη Νύχτα” σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood