Ανοίγει ξανά τις πόρτες του το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο-Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής στην περιοχή του ΟΑΕΔ, όχι όμως για το ευρύ κοινό, αλλά για αθλητές, και μαθητές/μαθήτριες της Γ’ Λυκείου που θα συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις ως υποψήφιοι/υποψήφιες στις Σχολές Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, και στις Στρατιωτικές, Αστυνομικές και Πυροσβεστικές Σχολές.
Συγκεκριμένα:
Από τη Δευτέρα 11 Μαΐου για:
  • αθλητές της Παρα-Ολυμπιακής ομάδας.
  • αθλητές στίβου των Εθνικών Ομάδων και της Προ-Ολυμπιακής ομάδας.
  • αθλητές τένις άνω των 15 ετών κατόπιν ραντεβού.
  • αθλητές ομαδικών αθλημάτων σε ολιγομελή γκρουπ ατόμων άνω των 15 ετών, χωρίς μπάλα, κατόπιν ραντεβού.
  • αθλητές μαχητικών αθλημάτων σε ολιγομελή γκρουπ ατόμων άνω των 15 ετών, χωρίς σωματική επαφή, κατόπιν ραντεβού.
  • τους προπονητές των αθλητών, οι οποίοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και να έχουν πάρει όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής (μάσκα, γάντια, αντισηπτικό).
  • διαιτητές ΕΠΟ.
Το στάδιο θα λειτουργεί κατά τις ώρες 09:00 – 13:00 και 17:00 – 21:00 παρουσία φύλακα.
Στην κεντρική είσοδο (η μόνη που θα είναι ανοιχτή), θα παρέχεται υγειονομικό υλικό το οποίο παρελήφθη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, και οι αθλητές θα πρέπει να συμπληρώνουν σχετικό ερωτηματολόγιο.
Εντός της εβδομάδας θα αποσταλεί ενημερωτικό e-mail σε όλα τα ενεργά σωματεία σύμφωνα με το Μητρώο που τηρεί η ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής, προκειμένου να δηλώσουν πρόθεση χρήσης του σταδίου εγκατάστασης (ώρες, μέρες, αγωνιστικό δυναμικό, αθλητικό υλικό) και να καταρτιστεί πρόγραμμα λειτουργίας και χρήσης.
6a158cc4 87497836 197771864621746 7928501837345325056 nΑπό τη Δευτέρα 18 Μαΐου για:
  • μαθητές της Γ’ Λυκείου οι οποίοι θα εξεταστούν στα προβλεπόμενα αθλήματα για την εισαγωγή τους στις Στρατιωτικές, Αστυνομικές, Πυροσβεστικές σχολές, και στις Σχολές Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.
Για την είσοδο και ταυτοποίησή τους οι μαθητές θα πρέπει να φέρουν μαζί τους αντίγραφο δελτίου ταυτότητας και αντίγραφο της αίτησης–δήλωσης υποψηφίου στις Πανελλήνιες εξετάσεις, στο οποίο θα έχει σημειωθεί η επιλογή συμμετοχής στις αντίστοιχες σχολές.
Οι μαθητές δεν δύναται προς το παρόν να προπονηθούν στις ρίψεις και στο άλμα εις ύψος.
Το στάδιο θα λειτουργεί κατά τις ώρες 09:00 – 13:00 και 17:00 – 21:00 παρουσία φύλακα.
Στην κεντρική είσοδο (η μόνη που θα είναι ανοιχτή) θα παρέχεται υγειονομικό υλικό, το οποίο παρελήφθη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και οι μαθητές θα πρέπει να συμπληρώνουν σχετικό ερωτηματολόγιο.
668171fe 96119425 567120983990823 5810634771990052864 nΕπισημαίνεται οτι:
  • Το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο αθλουμένων εντός του σταδίου είναι τα δεκαπέντε (15) άτομα.
  • Οποιοσδήποτε άλλος εισέρχεται στο στάδιο ιδιαίτερα τις ώρες τις οποίες προπονούνται οι μαθητές-αθλητές, θα ελέγχεται από το προσωπικό.
Βασίλης Γαβριηλίδης: “Απευθυνόμαστε στην υπομονή και την υπευθυνότητα όλων”
“Όλοι μας επιθυμούμε την ταχεία επιστροφή στην κανονικότητα, στον αθλητισμό και στην κοινωνική ζωή. Δεν επιθυμούμε να αποκλείσουμε και να απαγορεύσουμε σε κανέναν το αγαθό της άθλησης. Ακολουθούμε τις οδηγίες των αρμοδίων όπως επίσημα μας αποστέλλονται και όχι όπως διαρρέουν, και απευθυνόμαστε στην υπομονή και την υπευθυνότητα όλων”, σημειώνει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σταδίου, Βασίλης Γαβριηλίδης, και συμπληρώνει: “Περνάμε ήδη στο ελεγχόμενο στάδιο επαναλειτουργίας των εγκαταστάσεων του Σταδίου, με την ελπίδα και την επιθυμία η υπεύθυνη στάση των αθλουμένων και τα μέτρα της διοίκησης να επιτρέψουν σύντομα τη χρήση από αθλητές ατομικών αθλημάτων, σωματεία, και μαζικό αθλητισμό. Ευχαριστούμε για την κατανόηση, την υπομονή και τη συνεργασία”.

dbd46bc8 panthrakiko stadio gavriilidis