Μπορεί το δεύτερο καθολικό lockdown στη χώρα να είναι γεγονός και θα το ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός σε λίγο, ωστόσο η Χριστουγεννιάτικη διάθεση, τουλάχιστον από πλευράς επαγγελματιών, φαίνεται πως δεν έχει εκλείψει.
Εν όψει λοιπόν της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων που απέχουν πλέον λιγότερο από δύο μήνες, ήδη κάποια καταστήματα δίνουν τον δικό τους τόνο διαμορφώνοντας αναλόγως τις βιτρίνες τους, έστω κι αν αυτές θα απευθύνονται το επόμενο διάστημα προς τους καταναλωτές, όχι δια ζώσης αλλά διαδικτυακά.
Όπως το μαγαζί “Σεργκενλίδης All adout home”, που ανήρτησε και το σχετικό μήνυμα:
“Ναι, οι βιτρίνες μας έβαλαν τα γιορτινά τους! Μπορεί να κουραστήκαμε πολύ, όμως άξιζε… Άλλωστε η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι αντέχει τα δύσκολα. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε. Θα τα λέμε καθημερινά από την σελίδα μας στο Facebook, από την σελίδα μας στο Instagram, και από την ιστοσελίδα μας. Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας δείχνετε τόσα χρόνια!”
Ευχόμαστε σε όλους τους επαγγελματίες, όλων των κλάδων, υγεία και δύναμη να ανταπεξέλθουν στις μεγάλες δυσκολίες της περιόδου!
Κομοτηνή: Επαγγελματίες "απαντούν" στο lockdown με Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες