Κομοτηνή: Ένας αγώνας δρόμου για όσους… δεν κάνουν βήμα χωρίς μπύρα!

Στις 14 Απριλίου ο 2ος αγώνας «Vergina Beer Run»
kkk

Όσοι μετά χαράς θα λάμβαναν μέρος σε έναν αγώνα δρόμου, πλην όμως δεν κάνουν… βήμα χωρίς να απολαύσουν μία δροσερή μπύρα, στην Κομοτηνή μπορούν να βρουν ακριβώς αυτό που τους ταιριάζει: το δρομικό event «Vergina Beer Run»!

Πρόκειται για ένα event, όπου το τρέξιμο συνδυάζεται με την κατανάλωση μπύρας, ενώ μετά τον τερματισμό των συμμετεχόντων στήνεται ένα μεγάλο πάρτι στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης.

Κομοτηνή: Ένας αγώνας δρόμου για όσους… δεν κάνουν βήμα χωρίς μπύρα!Για πρώτη φορά διοργανώθηκε τον Απρίλιο του 2018 και χάρη στην επιτυχία αυτού του εγχειρήματος, επαναλαμβάνεται και φέτος. Πρόκειται για έναν αγώνα 6χλμ., με αφετηρία και τερματισμό τη Ζυθοποιία στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής. Η ιδιαιτερότητά του είναι ότι στο 3ο χλμ. της διαδρομής θα υπάρχει υποχρεωτική στάση και κατανάλωση ενός ποτηριού μπύρας «Βεργίνα», τύπου lager. Μετά τον τερματισμό και τις απονομές, θα ακολουθήσει πάρτι με μπύρες στον χώρο εκδηλώσεων της Ζυθοποιίας, καθώς και ξενάγηση κατά ομάδες στον χώρο παραγωγής του εργοστασίου. Ο αγώνας έχει χαρακτήρα δρομικής γιορτής και, όπως τονίζουν οι διοργανωτές, σκοπεύει να αναδείξει την αποδεδειγμένη, βάσει ερευνών, θετική επίδραση της μέτριας κατανάλωσης μπύρας στον οργανισμό μετά το τρέξιμο.

Το κόστος συμμετοχής στον 2ο αγώνα «Vergina Beer Run» είναι 10 ευρώ ανά άτομο, ενώ το ραντεβού έχει δοθεί για την Κυριακή, 14 Απριλίου και ώρα 12 το μεσημέρι. Η προθεσμία για τις ηλεκτρονικές εγγραφές λήγει την Τρίτη, 2 Απριλίου, στις 12 τα μεσάνυχτα, ενώ εγγραφές της τελευταίας στιγμής θα γίνονται και το σαββατοκύριακο, 13 και 14 Απριλίου, μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων νούμερων.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood