Κομοτηνή-25η Μαρτίου: Ένα λουλούδι στο “Σπαθί”, εις μνήμην των Ηρώων του ’21

Κομοτηνή-25η Μαρτίου: Ένα λουλούδι στο "Σπαθί", εις μνήμην των Ηρώων του '21.
163285309_10209058665539731_2228570644850719440_n (1)

Εκδηλώσεις και δράσεις “τιμής και διεκδίκησης των ανολοκλήρωτων προταγμάτων της Ελληνικής Επανάστασης”, προγραμματίζει για την 25η Μαρτίου, με τήρηση των υγειονομικών μέτρων, το “Συντονιστικό Φορέων ’21”, που αποτελείται από συλλογικότητες, οργανώσεις και παρατάξεις ανά τη χώρα, μεταξύ των οποίων και ο “Σπάρτακος” Κομοτηνής.

Η δημοτική παράταξη Κομοτηνής “Σπάρτακος”, καλεί τους πολίτες να καταθέσουν ένα λουλούδι στο Ηρώο της πόλης. Στην ανακοίνωση-κάλεσμά του, αναφέρει: “Μέσα στήν ντροπιαστική ἀδιαφορία τῶν Ἀρχῶν γιά τήν 200ή ἐπέτειο τῆς Ἑλληνικῆς Ἐπανάστασης, καλούμαστε ὡς λαός νά δείξουμε ὅτι δικαιούμαστε τό βαρύτιμο ἐθνώνυμό μας. Στή μνήμη τῶν τεράστιων ἐκείνων ἡρώων, πού κόντρα σέ κάθε λογική ξεσηκώθηκαν καί τσάκισαν τόν Τοῦρκο, ἄς ἀποθέσουμε ἕνα λουλούδι στό “Σπαθί” τή μέρα ἐκείνη. Ὁ ἀγώνας τους γιά λευτεριά, ἀξιοπρέπεια, δικαιοσύνη εἶναι πάντα ἐπίκαιρος”.

Κομοτηνή-25η Μαρτίου: Ένα λουλούδι στο "Σπαθί", εις μνήμην των Ηρώων του '21Στην ανακοίνωσή του το “Συντονιστικό Φορέων ’21”, αναφέρει: “Το Συντονιστικό Φορέων ’21 αποτελεί μία πανελλαδική συνάντηση φορέων, με σκοπό να τιμήσουν τα 200 χρόνια της ελληνικής επανάστασης και να διεκδικήσουν τα ανολοκλήρωτα προτάγματα του 1821: Εθνική Ανεξαρτησία – Λαϊκή Κυριαρχία. Αντιτιθέμενοι στην προσπάθεια υποβάθμισης της επετείου των 200 χρόνων από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης, αποτίουμε φόρο τιμής στους αγώνες των παππούδων μας, και διεκδικούμε τα προτάγματα για τα οποία έχυσαν το αίμα τους. Αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα κάθε ιδεολογικό και πολιτικό μας πρόσημο, και βάζοντας μπροστά από όλα την Πατρίδα, εκείνη την ημέρα θα βρεθούμε οι Έλληνες ενωμένοι κάτω από τη σημαία μας για να τιμήσουμε τη μεγάλη εθνική μας επανάσταση και να διεκδικήσουμε ειρηνικά την ολοκλήρωσή της. Υ.Γ: Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας και οι αποστάσεις ασφαλείας”.

Κομοτηνή-25η Μαρτίου: Ένα λουλούδι στο "Σπαθί", εις μνήμην των Ηρώων του '21 Κομοτηνή-25η Μαρτίου: Ένα λουλούδι στο "Σπαθί", εις μνήμην των Ηρώων του '21

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood