Κομοτηνή: Εξειδικευμένοι WATT+VOLTers κατατόπισαν τους καταναλωτές

Στελέχη της Watt+Volt από την Αθήνα έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο κατάστημα της Κομοτηνής για την υποδειγματική εκπροσώπηση της εταιρείας στην περιοχή και την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία.
125

Μια όμορφη ευκαιρία γνωριμίας με την εταιρεία WATT+VOLT, είχαν οι καταναλωτές στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της “Λευκής Νύχτας”.

Το κατάστημα της WATT+VOLT στην Πλατεία Ειρήνης 64 γιόρτασε τα δύο χρόνια λειτουργίας του, υποδεχόμενο πλήθος κόσμου, ο οποίος ενημερώθηκε κατατοπιστικά από εξειδικευμένους/ες WATT+VOLTers για τα προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου που συμφέρουν για το σπίτι και την επιχείρηση.

Εκτός από την ενημέρωση, οι ενδιαφερόμενοι έλαβαν και δώρα, ενώ μπήκαν και στην κλήρωση για μια τηλεόραση LG 50″ – κλήρωση στην οποία οι συμμετοχές είναι ανοιχτές μέχρι και τις  31/10/2022.
Το παρών έδωσαν και στελέχη της Watt+Volt από την Αθήνα, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στο κατάστημα της Κομοτηνής για την υποδειγματική εκπροσώπηση της εταιρείας στην περιοχή και την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία.
Ο Υπεύθυνος του καταστήματος, κ. Δημήτρης Δημητριάδης, αποδείχτηκε άψογος οικοδεσπότης, μεριμνώντας για τη δημιουργία ευχάριστης και φιλόξενης ατμόσφαιρας, προσφέροντας στους επισκέπτες μπουφέ με εδέσματα και οργανώνοντας το κατάλληλο μουσικό περιβάλλον με τον Deejay Spathas.
Κομοτηνή: Εξειδικευμένοι WATT+VOLTers κατατόπισαν τους καταναλωτές Κομοτηνή: Εξειδικευμένοι WATT+VOLTers κατατόπισαν τους καταναλωτές Κομοτηνή: Εξειδικευμένοι WATT+VOLTers κατατόπισαν τους καταναλωτές Κομοτηνή: Εξειδικευμένοι WATT+VOLTers κατατόπισαν τους καταναλωτές Κομοτηνή: Εξειδικευμένοι WATT+VOLTers κατατόπισαν τους καταναλωτές Κομοτηνή: Εξειδικευμένοι WATT+VOLTers κατατόπισαν τους καταναλωτές Κομοτηνή: Εξειδικευμένοι WATT+VOLTers κατατόπισαν τους καταναλωτές Κομοτηνή: Εξειδικευμένοι WATT+VOLTers κατατόπισαν τους καταναλωτές Κομοτηνή: Εξειδικευμένοι WATT+VOLTers κατατόπισαν τους καταναλωτές Κομοτηνή: Εξειδικευμένοι WATT+VOLTers κατατόπισαν τους καταναλωτές Κομοτηνή: Εξειδικευμένοι WATT+VOLTers κατατόπισαν τους καταναλωτές Κομοτηνή: Εξειδικευμένοι WATT+VOLTers κατατόπισαν τους καταναλωτές Κομοτηνή: Εξειδικευμένοι WATT+VOLTers κατατόπισαν τους καταναλωτές Κομοτηνή: Εξειδικευμένοι WATT+VOLTers κατατόπισαν τους καταναλωτές Κομοτηνή: Εξειδικευμένοι WATT+VOLTers κατατόπισαν τους καταναλωτές Κομοτηνή: Εξειδικευμένοι WATT+VOLTers κατατόπισαν τους καταναλωτές Κομοτηνή: Εξειδικευμένοι WATT+VOLTers κατατόπισαν τους καταναλωτές Κομοτηνή: Εξειδικευμένοι WATT+VOLTers κατατόπισαν τους καταναλωτές

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood