“Αγοράζω στην πόλη που σπουδάζω”, είναι ο τίτλος της πρωτοβουλίας που παίρνουν από κοινού, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής, στο πλαίσιο της οποίας τα καταστήματα θα παρέχουν εκπτώσεις και προσφορές στους φοιτητές καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Την έκπτωση θα λαμβάνουν οι φοιτητές σε όσα καταστήματα φέρουν το σχετικό σήμα με την ένδειξη “Αγοράζω στην πόλη που σπουδάζω”, με την επίδειξη της φοιτητικής τους ταυτότητας.

7bf3613d ekptoseis se foitites 3Μέχρι στιγμής τριάντα πέντε επιχειρήσεις της Κομοτηνής με προϊόντα ένδυσης, υπόδησης, βιβλίων-χαρτικών και τεχνολογίας, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στην ενέργεια (οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του εμπορικού συλλόγου).

Στο πλαίσιο της δράσης, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής Κική Κωνσταντινίδου, συνοδευόμενη από μέλη του Δ.Σ., επισκέφθηκε τον Πρύτανη του ΔΠΘ, Αλέξανδρο Πολυχρονίδη ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες. Η κ. Κωνσταντινίδου εξέφρασε την ικανοποίησή της για το ενδιαφέρον και τη συνεργασία του πανεπιστημίου “σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για τον επιχειρηματικό κόσμο”, όπως σημείωσε.

386d47be ekptoseis se foitites 2Ο κ. Πολυχρονίδης διαβεβαίωσε ότι “το πανεπιστήμιο θα βρίσκεται πάντα αρωγός σε τέτοιου είδους δράσεις”, και ευχαρίστησε τον Εμπορικό Σύλλογο “για την αγαστή συνεργασία σε αυτή την πιλοτική δράση”. Οι δε παρευρισκόμενοι Αντιπρυτάνεις, Φώτης Μάρης, Μαρία Μιχαλοπούλου και Ραφαήλ Σανλδατζόπουλος, ευχήθηκαν η δράση αυτή να βρει μιμητές και στις άλλες πόλεις όπου εκτείνεται το ΔΠΘ.