Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τηρώντας τις αποστάσεις και τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής, θα διοργανώσει ο Σύλλογος Στήριξης και Αποκατάστασης Καρδιοπαθών και Πρόληψης Καρδιοπαθών Νομού Ροδόπης, διήμερη εκδήλωση ενημέρωσης & πρόληψης στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς, με θέμα “Ο κορωνοϊός και η καρδιά μας” και με σύνθημα “Ο κορωνοϊός επιτίθεται και στην καρδιά μας και δημιουργεί προβλήματα σε κάθε ηλικία”.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν η ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, η Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΔΠΘ, ο Ιατρικός και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ροδόπης.
Γιατροί, και επιστημονικό προσωπικό της ΣΕΦΑΑ, θα ενημερώνουν το κοινό, θα παρέχουν συμβουλευτική προληπτικής αγωγής, θεραπευτικής άσκησης και αποκατάστασης, και σχετικές πληροφορίες για το τι πρέπει να προσέχουμε για να προστατεύσουμε την υγεία μας.
Στόχος των διοργανωτών, είναι, “σεβόμενοι τις οδηγίες προστασίας κατά του COVID-19, να καθιερώσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς ως μια γιορτή υγείας των πολιτών της Κομοτηνής και της Ροδόπης”.
Η δράση θα λάβει χώρα την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου κατά τις ώρες 18:30 – 20:30, και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου κατά τις ώρες 11:00 – 13:30. 

Κομοτηνή: Εκδήλωση ενημέρωσης με θέμα "Ο κορωνοϊός και η καρδιά μας"

Κομοτηνή: Εκδήλωση ενημέρωσης με θέμα "Ο κορωνοϊός και η καρδιά μας"