Κομοτηνή | Εκδήλωση ενημέρωσης από το Ι.Σ.Ν. εν όψει της έναρξης κατασκευής του νέου Νοσοκομείου

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και ελεύθερη στο ευρύ κοινό χωρίς προεγγραφή.
Screenshot_1423

Όπως ανακοίνωσε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), εν όψει της έναρξης των κατασκευαστικών εργασιών του νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, που αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα, προσκαλεί το κοινό σε μια συνάντηση με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Ιδρύματος, του Υπουργείου Υγείας, της Ομάδας Μελέτης και του αναδόχου κατασκευής του έργου. Στη συζήτηση θα συμμετάσχει ο Υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει μέσω ζωντανής σύνδεσης ο Πρόεδρος του ΙΣΝ, Ανδρέας Δρακόπουλος.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο κινηματοθέατρο ΡΕΞ της Κομοτηνής την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου στις 18:00.

Κομοτηνή | Εκδήλωση ενημέρωσης από το Ι.Σ.Ν. εν όψει της έναρξης κατασκευής του νέου Νοσοκομείου

Όπως είναι γνωστό, οι δωρεές του ΙΣΝ για τον σχεδιασμό, την ανέγερση, και τον εξοπλισμό του νέου υπερσύγχρονου Γενικού Νοσοκομείου ΙΣΝ στην Κομοτηνή, καθώς και για το Πανεπιστημιακό Παιδιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, και για το νέο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, εντάσσονται στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας για την Υγεία που χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το ΙΣΝ, με συνολικό προϋπολογισμό που υπερβαίνει το ποσό του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Η εν εξελίξει Διεθνής Πρωτοβουλία για την Υγεία είναι η μεγαλύτερη Πρωτοβουλία στην ιστορία του ΙΣΝ. Περιλαμβάνει, ενδεικτικά, τον σχεδιασμό, κατασκευή, και εξοπλισμό τριών νέων δημόσιων νοσοκομείων, στην Κομοτηνή, στη Θεσσαλονίκη και στη Σπάρτη, την ανακαίνιση και επέκταση υποδομών σε δημόσια νοσοκομεία της Αθήνας, την προμήθεια εξειδικευμένου ιατρικού εξοπλισμού, νέα αεροσκάφη για τις αεροδιακομιδές του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), εκπαιδευτικά προγράμματα για την περαιτέρω κατάρτιση των επαγγελματιών υγείας, την Πρωτοβουλία για την Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων στην Ελλάδα, και συνεργασίες με κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας ανά τον κόσμο, μεταξύ άλλων το Rockefeller University, το Columbia University και το Child Mind Institute στη Νέα Υόρκη, τον οργανισμό National Children’s Alliance στις ΗΠΑ, το νοσοκομείο Sant Joan de Déu Children’s Hospital στη Βαρκελώνη, το King Hussein Cancer Foundation and Center στην Ιορδανία και τον οργανισμό Yorkshire Cancer Research στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Κομοτηνή | Εκδήλωση ενημέρωσης από το Ι.Σ.Ν. εν όψει της έναρξης κατασκευής του νέου Νοσοκομείου

Σχετικά με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς στον κόσμο και πραγματοποιεί δωρεές σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, στους τομείς της τέχνης και του πολιτισμού, της παιδείας, της υγείας και του αθλητισμού, και της κοινωνικής πρόνοιας. Το ΙΣΝ ενισχύει οργανισμούς και προγράμματα, παγκοσμίως, που αναμένεται να επιφέρουν αισθητά, διαχρονικά, και θετικά αποτελέσματα ευρέως στην κοινωνία και επιδεικνύουν αποτελεσματική διοίκηση και σωστή διαχείριση. Το Ίδρυμα στηρίζει επίσης προγράμματα που συμβάλλουν στη συνεργασία φορέων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ως αποτελεσματικά μέσα υποστήριξης του κοινού καλού. Από το 1996, το ΙΣΝ έχει διαθέσει συνολικά παραπάνω από $3.7 δισεκατομμύρια, μέσω 5.300 και πλέον δωρεών σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, σε περισσότερες από 130 χώρες ανά τον κόσμο.

Μάθε περισσότερα στο snf.org & στο snfghi.org.  

Κομοτηνή | Εκδήλωση ενημέρωσης από το Ι.Σ.Ν. εν όψει της έναρξης κατασκευής του νέου Νοσοκομείου

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood