Κομοτηνή: Εικόνες καταστροφής στο εσωτερικό του ναού των “ΓΟΧ” που τυλίχθηκε στις φλόγες (PICS+VID)

Οι πυροσβέστες υπό τον συντονισμό του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κομοτηνής Αντιπύραρχου Αθανάσιου Αραμπατζίδη κατάφεραν έγκαιρα να απεγκλωβίσουν τον ιερέα του ναού.
f10
Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κομοτηνής το πρωί του Σαββάτου 25 Απριλίου, μετά από ειδοποίηση για εκδήλωση φωτιάς σε ναό στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού.
Συγκεκριμένα, η φωτιά εκδηλώθηκε στο εσωτερικό του ναού της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας, η οποία ανήκει στην Εκκλησία των “Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών” (παλαιοημερολογιτών).
Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις έσπευσαν άμεσα στην οδό Βίγας και ξεκίνησαν επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς, ενώ προτεραιότητα δόθηκε στον απεγκλωβισμό του ιερέα που βρισκόταν στην ημιυπόγεια κατοικία του, με είσοδο από το εσωτερικό του ναού.
Οι πυροσβέστες, υπό τον συντονισμό του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κομοτηνής Αντιπύραρχου Αθανάσιου Αραμπατζίδη, κατάφεραν να περιορίσουν έγκαιρα τις φλόγες και να απεγκλωβίσουν με ασφάλεια τον ιερέα. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειές τους, ο ναός υπέστη εκτεταμένες καταστροφές.
Έρευνα για τα ακριβή αίτια εκδήλωσης της φωτιάς διενεργεί αρμόδιο κλιμάκιο της Πυροσβεστικής.

Κομοτηνή: Εικόνες καταστροφής στο εσωτερικό του ναού των "ΓΟΧ" που τυλίχθηκε στις φλόγες (PICS+VID) Κομοτηνή: Εικόνες καταστροφής στο εσωτερικό του ναού των "ΓΟΧ" που τυλίχθηκε στις φλόγες (PICS+VID) Κομοτηνή: Εικόνες καταστροφής στο εσωτερικό του ναού των "ΓΟΧ" που τυλίχθηκε στις φλόγες (PICS+VID) Κομοτηνή: Εικόνες καταστροφής στο εσωτερικό του ναού των "ΓΟΧ" που τυλίχθηκε στις φλόγες (PICS+VID) Κομοτηνή: Εικόνες καταστροφής στο εσωτερικό του ναού των "ΓΟΧ" που τυλίχθηκε στις φλόγες (PICS+VID) Κομοτηνή: Εικόνες καταστροφής στο εσωτερικό του ναού των "ΓΟΧ" που τυλίχθηκε στις φλόγες (PICS+VID) Κομοτηνή: Εικόνες καταστροφής στο εσωτερικό του ναού των "ΓΟΧ" που τυλίχθηκε στις φλόγες (PICS+VID) Κομοτηνή: Εικόνες καταστροφής στο εσωτερικό του ναού των "ΓΟΧ" που τυλίχθηκε στις φλόγες (PICS+VID) Κομοτηνή: Εικόνες καταστροφής στο εσωτερικό του ναού των "ΓΟΧ" που τυλίχθηκε στις φλόγες (PICS+VID) Κομοτηνή: Εικόνες καταστροφής στο εσωτερικό του ναού των "ΓΟΧ" που τυλίχθηκε στις φλόγες (PICS+VID)

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood