Κομοτηνή: Ευχαριστίες προς τον Ευρ. Στυλιανίδη για τους χίλιους ειδικούς φρουρούς και την ανακαίνιση της Σχολής Αστυνομίας

Στυλιανίδης προς εκπαιδευόμενους ειδικούς φρουρούς: «Να βγείτε στη πόλη για να τη γνωρίσετε. Να φύγετε από 'δω στα πόστα σας με τις καλύτερες αναμνήσεις και να θυμάστε ότι όποιος έχει πάρει γεύση από την ακριτική Θράκη, νιώθει δύο φορές Έλληνας».
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 1000 ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

Τη Σχολή Αστυνομίας Κομοτηνής επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Πρόεδρος της Επιτροπής Συντάγματος Ευριπίδης Στυλιανίδης προκειμένου να υποδεχθεί τους χίλιους Ειδικούς Φρουρούς που εκπαιδεύονται ήδη στην πόλη. Ο Βουλευτής ευχαρίστησε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδη για την ανταπόκριση στο αίτημα του και το ενδιαφέρον του για την περιοχή. Τον Ευριπίδη Στυλιανίδη ευχαρίστησαν για τη συμβολή του να αποκατασταθεί ταχύτατα η Σχολή και να φιλοξενήσει τα χίλια νέα στελέχη, ο Στρατηγός Ιωάννης Τζουβάνας, ο Διοικητής Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Πέτρος Δεμερτζίδης καθώς και ο Αρχηγός των Δοκίμων. Συνομιλώντας με τους εκπαιδευόμενους ο πρώην Υπουργός τόνισε τη σημασία που έχει η παρουσία τους, τόσο για το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων όσο και για την τόνωση της τοπικής αγοράς. «Να βγείτε στη πόλη για να τη γνωρίσετε. Να φύγετε από ‘δω στα πόστα σας με τις καλύτερες αναμνήσεις και να θυμάστε ότι όποιος έχει πάρει γεύση από την ακριτική Θράκη, νιώθει δύο φορές Έλληνας», τους είπε με νόημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της αποκατάστασης των υποδομών, η Σχολή της Κομοτηνής αμέσως μετά τους Ειδικούς φρουρούς θα φιλοξενήσει και διακόσιους νέους δόκιμους Αστυφύλακες.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood