• «Ημέρα Καριέρας» Ikos Resorts – Διεκδίκησε μια θέση στον πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο Ξενοδοχειακό Όμιλο της χώρας.

Αν αναζητάς μια δουλειά ή ιδανικά μια καριέρα στον τουρισμό, τότε δεν θα χάσεις την «Ημέρα Καριέρας» που οργανώνει το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Ξενοδοχειακού Ομίλου “Ikos Resorts”, την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου (11:00-18:00) στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης (έναντι Ηρώου Κομοτηνής).

Ο Όμιλος “Ikos Resorts” αποτελεί τον πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο Ξενοδοχειακό Όμιλο της χώρας. Με αφετηρία τη Χαλκιδική, επεκτείνεται και σε άλλα σημεία της Ελλάδας, και σύντομα και εκτός συνόρων.

Τα “Ikos Resorts” έχουν ψηφιστεί ως τα καλύτερα all-inclusive resorts πολυτελείας παγκοσμίως από το TripAdvisor.

Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας αφορούν τα ξενοδοχεία του Ομίλου σε Χαλκιδική, Κέρκυρα και Κω, και περιλαμβάνουν όλους τους τομείς ενός ξενοδοχειακού συγκροτήματος: από την υποδοχή, τα εστιατόρια, τις κουζίνες και τα μπαρ, μέχρι την αποθήκη, τους κήπους, τη συντήρηση, την καθαριότητα, τα spa και τους παιδότοπους.

internal pool ikos oceania cub and spa 1Οι επισκέπτες των “Ikos Resorts”, εκτός από τα standards της πολυτελούς διαμονής και της άψογης εξυπηρέτησης, ζουν μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας, η οποία έχει ως στόχο να ξεπερνά τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη: υψηλή γαστρονομία από σεφ βραβευμένους με αστέρια Michelin, 24ωρη υπηρεσία Room Service, και απεριόριστες επιλογές κορυφαίων προϊόντων και μοναδικών υπηρεσιών.

Στα “Ikos Resorts” αναγνωρίζουμε ότι διαμορφώνουμε αυτή τη μοναδική εμπειρία φιλοξενίας μαζί με τους ανθρώπους που εργάζονται κοντά μας.

Αναζητούμε τους καλύτερους για να ηγηθούν σε κάθε ομάδα και δίνουμε την ευκαιρία σε όσους δουλεύουν μαζί τους, να κερδίσουν σε γνώση και σε πείρα. Δεσμευόμαστε ότι εκτός από εργασία σε ένα πολυτελές περιβάλλον με δίκαιες αμοιβές, δίνουμε στο προσωπικό μας τη δυνατότητα να εξελιχθεί επαγγελματικά χάρη στη συνεχή εκπαίδευση που του προσφέρεται.

ikos oceania ikos resortsΑν θέλεις να ξεκινήσεις ή να εξελίξεις την καριέρα σου στον χώρο του τουρισμού, οι εκπρόσωποι της “Ikos Resorts” θα σε περιμένουν την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης, στην Κομοτηνή (έναντι Ηρώου). Έλα με το βιογραφικό σου.

Στον διαρκώς εξελισσόμενο και αναπτυσσόμενο τουριστικό τομέα της χώρας μας, ο Ξενοδοχειακός Όμιλος “Ikos Resorts” τοποθετείται δυναμικά με νέες ξενοδοχειακές μονάδες υψηλών προδιαγραφών, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας που ενισχύουν την απασχόληση και συμβάλλουν πολλαπλώς στην ελληνική οικονομία.

Διεκδίκησε την ευκαιρία να δουλέψεις σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία, μέσα σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον, δίπλα σε κορυφαίους επαγγελματίες.

Για κάθε ενδιαφερόμενο, η πρόταση του Ομίλου περιλαμβάνει σταθερό μισθό, διαμονή, διατροφή, συνεχή εκπαίδευση και ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης.

– Περισσότερες πληροφορίες στο 2374099440 και στο careers@ikosresorts.com

ikos resorts logoΣχετικά με τα Ikos Resorts:

Τα Ikos Resorts είναι μια συλλογή σύγχρονων ελληνικών θερέτρων σε εντυπωσιακές τοποθεσίες της Ελλάδας που προσφέρουν απαράμιλλη ποιότητα και πολυτελή κομψότητα.

Στη Χαλκιδική, τα πολυβραβευμένα Ikos Oceania και Ikos Oliviaμ έχουν ψηφιστεί ως τα καλύτερα all-inclusive resorts πολυτελείας στην Ευρώπη και παγκοσμίως, στα βραβεία TripAdvisor Travelers’ Choice® 2018.

To Ikos Dassia άνοιξε τις πόρτες του στην Κέρκυρα τον Μάιο του 2018, και το Ikos Aria θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στην Κω το 2019.

Το 2020 αναμένεται η λειτουργία του Ikos Andalusia στην Ισπανία.

a2215d3cce33b7319f0654892f274c53 xl ikosΟ Όμιλος προσφέρει πολυτελείς εμπειρίες all inclusive σε όλα τα θέρετρα μέσω του μοναδικού προγράμματος Infinite Lifestyle, που εξασφαλίζει αποκλειστικές παροχές και άριστη εξυπηρέτηση για τους επισκέπτες, με γνώμονα την πολυτέλεια, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την άψογη εξυπηρέτηση. Με τη φιλόξενη και συγχρόνως εκλεπτυσμένη φιλοσοφία τους, τα “Ikos Resorts” ανεβάζουν τον πήχη στον τομέα της φιλοξενίας. Με παροχές όπως μενού από σεφ βραβευμένους με αστέρια Michelin, 24ωρη υπηρεσία γευμάτων στα δωμάτια και τις σουίτες, και ολοήμερη εξυπηρέτηση στην παραλία, στόχος της ομάδας του “Ikos Resorts” δεν είναι απλώς να φανεί αντάξια των προσδοκιών του επισκέπτη, αλλά να τις υπερβεί.

Επιπροσθέτως, το πρόγραμμα περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών υπό την ονομασία Ikos Green, εμπλουτίζεται συνεχώς, αποδεικνύοντας τη συνεχή δέσμευση της εταιρείας στην αειφορία αλλά και στην τοπική κοινότητα.