Το Μικρό Θέατρο Λάρισας , κλείνοντας αισίως τα  10 χρόνια συνεπής παρουσίας στον χώρο του ποιοτικού παιδικού θεάτρου, παρουσιάζει για 9η χρονιά στην Κομοτηνή, μια παιδική παράσταση που θα μιλήσει στην καρδιά των μικρών αλλά και μεγάλων! Ο λόγος για την παράσταση «Χάνσελ και Γκρέτελ» των αδελφών Γκριμ, που θα ανέβει στο Πολιτιστικό Κύτταρο (πρώην ΡΕΞ) στην Παρασκευή 24 Ιανουαρίου σε διπλή παράσταση, η πρώτη στις 17.15 και η δεύτερη στις 19.15.

Λίγα λόγια για το έργο

Μέσα στο παγωμένο και σκοτεινό δάσος, ο Χάνσελ και η Γκρέτελ περιπλανώνται πάρα πολλή ώρα και ενώ η πείνα τους μεγαλώνει συνεχώς ,αντιλαμβάνονται πως έχουν  χαθεί! Ξαφνικά και για καλή τους τύχη , βλέπουν ένα πολύ παράξενο σπίτι ανάμεσα στα δέντρα … ένα σπίτι που δεν μοιάζει με τα άλλα .Ένα σπίτι που σίγουρα δεν έχουν ξαναδεί έως τώρα. Η οροφή του, οι τοίχοι του, η πόρτα του και ακόμα ακόμα και τα παράθυρα του είναι φτιαγμένα από γλυκά, καραμέλες και σοκολάτα! Παντού γλυκά! Αλλά τι είναι μέσα; Μια πολύ καλή γιαγιά που θα τα περιποιηθεί … Έτσι φαίνεται στην αρχή τουλάχιστον  γιατί η αλήθεια είναι πως στην συνέχεια άθελά της η μάγισσα, θα ενώσει ακόμα περισσότερο τα δύο αδέλφια, θα τα δυναμώσει και θα τα πείσει πως η συνεργασία η αγάπη & η κατανόηση μεταξύ τους θα τα οδηγήσει πίσω στον αγαπημένο τους πατέρα! Η Συνέχεια Επί Σκηνής.

Οι συντελεστές της παράστασης

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Φερεντόπουλος, Κατερίνα Γρηγορίου, Νίκος Παπαγιάννης, Μαργαρίτα Τοκατλίδη
Κείμενο – Σκηνοθεσία : Γιώργος Πουλής
Σκηνογραφία : Εμμανουέλα Αλφιέρη
Κοστούμια : Τέτα Βασιλάτου
Σχεδιασμός Φωτισμών : Δημήτρης Νίκου
Γραφιστικά : Στέλιος Καλογεράκης
Ειδικές Κατασκευές : Θανάσης Γραμμένος
Μουσική Επιμέλεια : Δημήτρης Καράτζιος
Ζωγραφική : Μίνα Ασημακοπούλου
Τεχνικός Σκηνής : Σάκης Σακελλαρίου
Παραγωγή : Μικρό Θέατρο Λάρισας

Info

Διάρκεια : 80 λεπτά (με Διάλειμμα)
Προπώληση: Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο (τηλ. 25310 84040)
Προπώληση 8 ευρώ – Ταμείο 10 ευρώ