“Κομοτηνή Δυνατά”: “Οι 7 μεγάλες αποτυχίες του κ. Γκαράνη – 2η αποτυχία”

"Ο κ. Γκαράνης δεν ανέλαβε καμία πρωτοβουλία για να κάνει την καθημερινότητα μας καλύτερη. Η έλλειψη αισθητικής, η αδιαφορία και η μιζέρια επικρατούν παντού".  
Antonis Gravanis 02

“7 μεγάλες αποτυχίες”, καταλογίζει στον Γιάννη Γκαράνη ο Αντώνης Γραβάνης, και ως “2η αποτυχία”, αναφέρει “εγκατάλειψη παντού”, και συμπληρώνει:

“Η εικόνα που αντικρίζουμε όλοι καθημερινά στην Κομοτηνή και τα χωριά μας είναι η απόλυτη εγκατάλειψη. Στα σχολεία, στους δρόμους, στα πάρκα, στις παιδικές χαρές, στις πλατείες, στα δημοτικά κτίρια.

Ο κ. Γκαράνης δεν ανέλαβε καμία πρωτοβουλία για να κάνει την καθημερινότητα μας καλύτερη. Η έλλειψη αισθητικής, η αδιαφορία και η μιζέρια επικρατούν παντού.  

  • Ακίνητα που ρημάζουν και καταστρέφονται εξαιτίας της αδιαφορίας του κ. Γκαράνη. Δημοτικές εγκαταστάσεις που μένουν αναξιοποίητες και στο έλεος της φθοράς. H κατάσταση στις σχολικές υποδομές παραμένει τραγική, και σύμφωνα με αρμοδίους είναι στην χειρότερη κατάσταση στην ΑΜΘ. Οι κατασκηνώσεις παραμένουν κλειστές, το κολυμβητήριο καταρρέει. Η ακίνητη περιουσία του Δήμου ρημάζει!
  • Γειτονιές ολόκληρες που μοιάζουν με τριτοκοσμικά τοπία. Σκοτάδι, αδέσποτα, ελάχιστες παιδικές χαρές, ανύπαρκτοι κοινόχρηστοι χώροι, κακή οδοποιία. Στη γειτονιά του κολυμβητηρίου, το Καρυδόρεμα χρησιμοποιείται ως σκουπιδότοπος. Στη Φιλλιπουπόλεως και στη Λαβυρίνθου ακόμη δεν υπάρχει δίκτυο λυμάτων, δεν υπάρχει ούτε μία παιδική χαρά. Η περιοχή του ΚΤΕΛ και η Λ. Ηρώων ερήμωσαν λόγω της καταστροφικής απόφασης να χαρακτηριστούν ως οικιστικές ζώνες. Στο Σταθμό και τη Ρέμβη, σκοτάδι και παρατημένα πάρκα. Σε όλες τις γειτονιές εγκατάλειψη.
  • Κοινόχρηστοι χώροι σε απελπιστική κατάσταση, απεριποίητοι, χωρίς πράσινο, χωρίς λουλούδια, χωρίς ήπιες παρεμβάσεις, σε πολλές περιπτώσεις και επικίνδυνοι για τους δημότες. Έλλειψη αισθητικής παντού. Μία επίσκεψη στη κεντρική πλατεία, στο άλσος της Αγίας Παρασκευής, στο παρκάκι της Περιφέρειας, στις παιδικές χαρές αρκεί για το μέγεθος της εγκατάλειψης.
  • Σκουπίδια παντού. Η Κομοτηνή έχει γίνει μία βρώμικη πόλη, με κάδους στο εμπορικό και ιστορικό κέντρο να ξεχειλίζουν και τους δημότες να διαμαρτύρονται. Στους οικισμούς τα πράγματα είναι χειρότερα.
  • Οικισμοί σε εγκατάλειψη. Προβλήματα φωτισμού και καθαριότητας, κοινόχρηστοι χώροι παρατημένοι, ανύπαρκτες παιδικές χαρές, κλειστά γήπεδα, λακκούβες, δημοτικά κτήρια που ρημάζουν. Η αδιαφορία και αναποτελεσματικότητα της διοίκησης Γκαράνη «υποβιβάζουν» την ποιότητα ζωής των κατοίκων στα χωριά.

Ποιος ευθύνεται γι’ αυτή την εγκατάλειψη;

Ο κ. Γκαράνης απέτυχε στην σημαντικότερη δουλειά που του ανέθεσε ο λαός της Κομοτηνής. Απέτυχε να φροντίσει τον τόπο μας”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood