«Κομοτηνή Δυνατά»: “Η «Κοινωνία Πολιτών» και ο κ. Γκαράνης παραβιάζουν και παρακολουθούν προσωπικά δεδομένα των δημοτών;”

"Να σταματήσετε τη διάδοση θλιβερών συκοφαντιών"
Antonis Gravanis 02

Ανταπαντώντας η παράταξη του Αντώνη Γραβάνη, “Κομοτηνή Δυνατά”, σε απάντηση της παράταξης του Γιάννη Γκαράνη, “Κοινωνία Πολιτών”, με τίτλο “ΣΟΚ & ΔΕΟΣ! Τα ψεύδη του κ. Γραβάνη που διαστρεβλώνει την αλήθεια λασπολογώντας τη ΔΕΥΑΚ και αποκρύπτει τα δικά του πεπραγμένα”, μετά το δελτίο Τύπου που είχε εκδώσει με τίτλο “ΣΟΚ! Η ΔΕΗ στέλνει στον εισαγγελέα τη ΔΕΥΑΚ για χρέη σχεδόν 6 εκατομμυρίων ευρώ”, τονίζει:

“Με «ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ» διαβάσαμε το από 20-9-2023 Δελτίο Τύπου της «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» το οποίο υποτίθεται πως προοριζόταν για να απαντήσει στα χρέη της ΔΕΥΑΚ. Πέραν των αοριστιών και της επαναλαμβανόμενης χρήσης «στοιχείων» τα οποία ουδέποτε έχουν δημοσιευτεί επίσημα, ως αρμόζει σε ένα Ν.Π.Ι.Δ, ειδικού σκοπού.

ΣΟΚ πράγματι προκαλεί η ερώτηση που απευθύνεται ο κος Γκαράνης στον επικεφαλής της παράταξης μας Αντώνη Γραβάνη και η οποία συγκεκριμένα αναφέρει:  « Ρωτάμε, λοιπόν, τον κ. Γραβάνη: Πόσοι και ποιοι από τους υποψήφιους και τις υποψήφιες Δημοτικούς Συμβούλους που έχει συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του χρωστάν χιλιάδες ευρώ στη ΔΕΥΑΚ;»

Στην επαίσχυντη αυτή «ερώτηση» ανταπαντούμε :  

Τι γνωρίζει ο κος Γκαράνης και η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» ;;

ΠΟΙΟΙ ;; , ΠΟΣΟΙ ;; και ΠΩΣ ;; έχουν πρόσβαση στο πληροφοριακό σύστημα και στα ψηφιακά δεδομένα της ΔΕΥΑΚ τα οποία αφορούν την εμπιστευτικότητα και προσωπικά δεδομένα των Δημοτών της Πόλης Μας ;;;

ΠΟΙΟΙ ;; και ΠΟΣΟΙ ;; έχουν γνώση και , χωρίς δικαίωμα, πρόσβαση στον λογαριασμό του εκάστοτε Δημότη Μας,   εγκληματώντας και παραβιάζοντας ευθαρσώς τις διατάξεις του  ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ και συγκεκριμένα των άρθρων  370 Β – 370 Γ ΠΚ, τα οποία προβλέπουν ποινές φυλακίσεως για την παραβίαση της αθέμιτης αποκάλυψης σε τρίτο ή σε οποιονδήποτε, απορρήτων επιχείρησης δημοσίου ή ιδιωτικού τομέα.

ΠΟΙΟΙ ;;  και ΠΟΣΟΙ ;; , παράνομα γνωρίζουν τις οικονομικές υποχρεώσεις των Δημοτών της Πόλης μας και εκμεταλλεύονται τη γνώση αυτή προς ίδια και αλλότρια εκμετάλλευση. 

Η παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» μήπως τελικά τείνει να καταντήσει σε «BIG BROTHER των ΠΟΛΙΤΩΝ» ;;  

Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου Δικαιώματός Μας,

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ να ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ στα παραπάνω ερωτήματα με σαφήνεια.

Άλλως, να σταματήσετε τη διάδοση θλιβερών συκοφαντιών καθώς και την συστηματική και ποινικά κολάσιμη παραβίαση των προσωπικών δεδομένων των Πολιτών της Πόλης Μας, με μοναδικό σκοπό σας «να μαζέψετε τα αμάζευτα»”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood