Κομοτηνή | Αυγενάκης για την «Αγροτική Πολιτική & Ευρωπαϊκή Ένωση» σε εκδήλωση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Απαντήσεις σε ερωτήματα αγροτών, κτηνοτρόφων και απασχολούμενων στον πρωτογενή τομέα, έδωσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης ως ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης με θέμα «Αγροτική Πολιτική & Ευρωπαϊκή Ένωση», που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή.
a7278cad-60ef-46bc-933a-7f3a6231c8de

Ο κ. Αυγενάκης επεσήμανε την ανάγκη διορθωτικών παρεμβάσεων που πρέπει να γίνουν στην πολιτική που χαράσσεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση αναφορικά με τον πρωτογενή τομέα, στη νέα κοινοβουλευτική περίοδο που θα ξεκινήσει μετά τις εκλογές της 9ης Ιουνίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο κ. Τοψίδης υπογράμμισε τη σημασία “του να αποτελούμε ως Περιφέρεια μέλος της Ευρωπαϊκής Οικογένειας και του να κάνουμε χρήση των δικαιωμάτων που εκπορεύονται από αυτήν, αλλά και να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας”, και πρόσθεσε ακόμη: “Είμαστε πλέον σε θέση να υπερασπιστούμε τη θέση μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να την κάνουμε καλύτερη με γνώμονα πάντα το κοινό συμφέρον και το όφελος του τόπου μας και των ανθρώπων του”.

Κομοτηνή | Αυγενάκης για την «Αγροτική Πολιτική & Ευρωπαϊκή Ένωση» σε εκδήλωση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Τον Υπουργό συνόδευε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Γεώργιος Στρατάκος.

Την ημερίδα παρακολούθησαν εκπρόσωποι αγροτικών και κτηνοτροφικών ενώσεων από όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, αγρότες, κτηνοτρόφοι και παραγωγοί, Δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, μέλη της Διοίκησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, καθώς και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βεζυργιαννίδης.

Κομοτηνή | Αυγενάκης για την «Αγροτική Πολιτική & Ευρωπαϊκή Ένωση» σε εκδήλωση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Νωρίτερα ο κ. Τοψίδης συμμετείχε σε σύσκεψη προεδρεύοντος του κ. Αυγενάκη με τους Προέδρους των Επιμελητήριων της ΑΜ-Θ και με κεντρικό θέμα τη σύσταση Αγροτικών Τμημάτων στα Επιμελητήρια έως το τέλος του έτους.

Κομοτηνή | Αυγενάκης για την «Αγροτική Πολιτική & Ευρωπαϊκή Ένωση» σε εκδήλωση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Κομοτηνή | Αυγενάκης για την «Αγροτική Πολιτική & Ευρωπαϊκή Ένωση» σε εκδήλωση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood