Κομοτηνή: Audi από 400€ – Mercedes Benz από 5.500€

Δημοπρασία για την πώληση 3 αυτοκίνητων για κυκλοφορία του Τελωνείου Κομοτηνής και άλλων 33 των τελωνείων Ξάνθης, Κήπων και Ορεστιάδας
dimo kom

Προφορική πλειοδοτική δημοπρασία για την πώληση εκατοντάδων επιβατηγών και φορτηγών αυτοκινήτων για κυκλοφορία, οχημάτων για διάλυση άνω των 3,5 τόνων και οχημάτων τέλους κύκλου ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.), θα διενεργηθεί την Τρίτη, 27 Νοεμβρίου και ώρα 10 το πρωί, σε αίθουσα της Αποθήκης Δ΄ στον Λιμένα Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για οχήματα των Τελωνείων Α’ Θεσσαλονίκης, Άρτας, Δράμας, Ηγουμενίτσας, Καβάλας, Κήπων, Κιλκίς, Κρυσταλλοπηγής, Ξάνθης, Καστοριάς, Κομοτηνής, Ορεστιάδας και Σερρών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τα αυτοκίνητα στις αποθήκες των κατά τόπους Τελωνείων, από σήμερα έως την Παρασκευή, αλλά και τη Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου, από τις 8.30 το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι.

Στην αποθήκη του Τελωνείου Κομοτηνής υπάρχουν τρία αυτοκίνητα για κυκλοφορία προς πώληση, με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά και τις τιμές εκκίνησης:

Κομοτηνή: Audi από 400€ – Mercedes Benz από 5.500€

Σημειώνεται ότι στις αποθήκες των τελωνείων των γειτονικών μας νομών (Ξάνθης, Κήπων και Ορεστιάδας) υπάρχουν ακόμη συνολικά 33 οχήματα για κυκλοφορία προς πώληση.

Οι συμμετέχοντες στις δημοπρασίες υποχρεούνται να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα, να γνωρίζουν και να δηλώνουν στην Επιτροπή Δημοπρασιών το Α.Φ.Μ, την αρμόδια Δ.Ο.Υ., τη Διεύθυνση, το Τηλέφωνο, την ιδιότητα κ.λπ., ενώ οι εκπρόσωποι νομικών προσώπων πρέπει να έχουν μαζί τους τα απαιτούμενα κατά περίπτωση νομικού προσώπου δικαιολογητικά, καθώς και οι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι να έχουν όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα της εντολής.

Το ποσό της εγγύησης συμμετοχής στις δημοπρασίες για τα οχήματα προς κυκλοφορία είναι 300 ευρώ, για τα οχήματα προς διάλυση και Ο.Τ.Κ.Ζ. είναι 100 ευρώ, για τις μοτοσικλέτες και τα μοτοποδήλατα για κυκλοφορία είναι 100 ευρώ και για τα δίκυκλα για διάλυση είναι 50 ευρώ.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τους όρους της δημοπρασίας και χρήσιμες παρατηρήσεις, καθώς επίσης και τη μακρά λίστα με τα αυτοκίνητα, από όλα τα τελωνεία, που θα δημοπρατηθούν στις 27 Νοεμβρίου.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood