Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά η εθελοντική δράση «Ο Αϊ Βασίλης άργησε μια μέρα» αναζητά στην Κομοτηνή βοηθούς για να γεμίσει τους σάκους του, μόνο που φέτος θα ακολουθήσει μια…εναλλακτική πορεία πλεύσης για τη «διαδρομή» του. Υιοθετώντας το σύνθημα του δημιουργού της δράσης, Δημήτρη Ακριβούλη, «Όλοι μαζί μπορούμε», ο Αϊ Βασίλης της Κομοτηνής επιθυμεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην κάλυψη αναγκών των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της πόλης, στηρίζοντας σε συνεργασία με τους κοινωνικούς λειτουργούς της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Κομοτηνής, φορείς που δραστηριοποιούνται σε αυτή την κατεύθυνση και οι οποίοι θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Η δράση θα λάβει χώρα από τις 16 έως και τις 24 Φεβρουαρίου, με στόχο την συγκέντρωση χρηματικού ποσού που θα διατεθεί αναλόγως.

o ai vasilis argise 1Στην προσπάθεια μπορούν να συνεισφέρουν καφετέριες και λοιπά καταστήματα, χώροι πολιτιστικών εκδηλώσεων, αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι, εθελοντικές ομάδες, σχολεία, και φυσικά όλοι όσοι έχουν τη διάθεση να υποστηρίξουν την ενέργεια.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμπράξουν, ώστε να καταφέρουμε όλοι μαζί να φέρουμε εις πέρας το έργο αυτό με επιτυχία, και κατ’ επέκταση να συνεισφέρουμε όσο το δυνατόν πιο εποικοδομητικά στους συνανθρώπους μας οι οποίοι έχουν μέγιστη ανάγκη, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, είτε καλώντας στο 6972264965, είτε αποστέλλοντας e-mail στο oaivasilisargise@gmail.com ή μήνυμα στη σελίδα της δράσης στο Facebook https://www.facebook.com/santa.is.late.komotini/