Κομοτηνή | Απεστάλησαν 26 παλέτες με εμφιαλωμένα νερά στη Θεσσαλία

Ο Δήμος Κομοτηνής μαζί με τον Ερυθρό Σταυρό-Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής και σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη  Μαρωνείας και Κομοτηνής κάλεσαν τους πολίτες να συνδράμουν σε μια προσπάθεια συγκέντρωσης εμφιαλωμένων νερών προς τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΕΡΑ

Η συγκέντρωση έγινε στο ισόγειο του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής, ολοκληρώθηκε και η βοήθεια αναχώρησε για τις πληγείσες περιοχές.

Συγκεντρώθηκε σημαντικός αριθμός εμφιαλωμένων νερών τα οποία συσκευάστηκαν σε 26 παλέτες.

Παρόντες ήταν ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, κ.κ. Παντελεήμων, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων και Αλληλεγγύης, Γιάννης Μουρτίδης, και στελέχη των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης δήλωσε: «Στις κρίσιμες αυτές στιγμές που ζουν οι δημότες της Θεσσαλίας ο λαός της Θράκης απέδειξε το αληθινό του ενδιαφέρον ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση για συγκέντρωση νερού, του πλέον απαραίτητου αγαθού για τη ζωή. Διατηρούμε την επικοινωνία με τους συναδέλφους μας από τη Θεσσαλία και το επόμενο διάστημα, εάν αυτό είναι απαραίτητο, θα επανέρθουμε με προσκλητήριο προς τους δημότες μας».

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, κ.κ. Παντελεήμων δήλωσε: «Σε συνεργασία με τον Δήμο Κομοτηνής ορίσαμε τον χώρο του Πολυλειτουργικού, ούτως ώστε να είναι πιο εύκολη η συγκέντρωση. Αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά το φιλότιμο του λαού μας που πάντοτε προστρέχει για να συνδράμει σε ό,τι αναφύεται στη ζωή μας σε δύσκολες περιπτώσεις και καταστάσεις, όπως συνέβη στη Θεσσαλία με τις πλημμύρες. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχό μας για τη συνεργασία που είχαμε, έχουμε και θα έχουμε πάντοτε, τη διευθύντρια και τα στελέχη των Κοινωνικών Υπηρεσιών που συνέδραμαν στη συλλογή των νερών και την οργάνωσή τους σε παλέτες, με σκοπό να μεταφερθούν αξιοπρεπώς. NΣε επικοινωνία μου με τους Μητροπολίτες της Θεσσαλίας, μάς ευχαριστούν γι’ αυτό το πρώτο βήμα συνδρομής. Από την πλευρά της Μητρόπολης θα γίνει και μια δεύτερη προσπάθεια συλλογής βοήθειας. Αυτό βέβαια που χρειάζονται αυτή τη στιγμή είναι ένα ποτήρι καθαρό νερό». Τέλος, ευχήθηκε να μπορέσουν οι άνθρωποι να ξεπεράσουν τη δοκιμασία, να συνεχίσουν τη ζωή τους και να ανοίξουν τα σχολεία.

Ο Αντιδήμαρχος Ιωάννης Μουρτίδης ευχαρίστησε τους δημότες για τη θερμή συμμετοχή, εξηγώντας ότι ανταποκρίθηκαν τόσο ιδιώτες όσο και σύλλογοι και σούπερ μάρκετ. Επίσης, τόνισε ότι η μεταφορά των νερών γίνεται χάρη σε μια ευγενική προσφορά του Ευστράτιου Μηξιούδη, μέσω της «ECO ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΗΞΙΟΥΔΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ» που ενεργοποιείται πάντα σε παρόμοιες πρωτοβουλίες.  Τόνισε την πολύ καλή σχέση αλληλεγγύης με τη Μητρόπολη. Τέλος, ευχαρίστησε το μάρκετ KOSMOPLUS για τη διάθεση του κλαρκ που διευκόλυνε τη φόρτωση των παλετών. 

Κομοτηνή | Απεστάλησαν 26 παλέτες με εμφιαλωμένα νερά στη Θεσσαλία Κομοτηνή | Απεστάλησαν 26 παλέτες με εμφιαλωμένα νερά στη Θεσσαλία Κομοτηνή | Απεστάλησαν 26 παλέτες με εμφιαλωμένα νερά στη Θεσσαλία Κομοτηνή | Απεστάλησαν 26 παλέτες με εμφιαλωμένα νερά στη Θεσσαλία Κομοτηνή | Απεστάλησαν 26 παλέτες με εμφιαλωμένα νερά στη Θεσσαλία

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood