Αντί προεκλογικών φυλλαδίων, ο Γιάννης Καρακάσης, δώρισε απινιδωτή

Στη δωρεά ενός φορητού αυτόματου απινιδωτή προς την Ακαδημία Ποδοσφαίρου "Σπάρτακος Κομοτηνής", προέβη ο συντοπίτης μας Γιάννης Καρακάσης.
IMG_9141

Η παράδοση του μηχανήματος που σώζει ζωές πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ακαδημίας στο Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής.

Στις δηλώσεις του ο κ. Καρακάσης, εν όψει και των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου όπου θα συμμετάσχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Κοινωνία Πολιτών” του Δημάρχου, Γιάννη Γκαράνη, ανέφερε:

“Αποφάσισα να συμμετάσχω στις επερχόμενες εκλογές ώστε να προσφέρω και εγώ στον τόπο μου με οποιονδήποτε τρόπο μπορώ. Θα ήθελα να γίνουν νέες δράσεις, να κατατεθούν νέες, φρέσκες ιδέες που να εκφράζουν τους νέους του Δήμου μας. Ως νέος στο κομμάτι της πολιτικής, έχω δίπλα μου ως καθοδηγητή τον Δήμαρχο Γιάννη Γκαράνη και πάντα δίπλα μου σε όλα έχω και την οικογένειά μου. Μέσα από πολλές συζητήσεις με τη σύζυγό μου, μου δημιουργήθηκε η ιδέα της συγκεκριμένης δωρεάς. Σκεπτόμενοι τη σημαντικότητα ενός τέτοιου μηχανήματος, και έχοντας περάσει μια περιπέτεια με την κόρη μας η οποία αποτέλεσε για μένα έναν κινητήριο μοχλό, αποφασίσαμε να δωρίσουμε αυτόν τον αυτόματο απινιδωτή στη συγκεκριμένη ακαδημία η οποία απαρτίζεται από νέους ανθρώπους με όρεξη και αγάπη για τα παιδιά. Έχοντας μιλήσει μαζί τους καταλάβαμε ότι έχουμε κοινές ανησυχίες και ιδέες. Η απόφαση πάρθηκε με βάση και την περιβαλλοντική μου συνείδηση. Έτσι, τα χρήματα που θα δαπανούσα για διαφημιστικούς σκοπούς με την εκτύπωση καρτών και φυλλαδίων, θα δοθούν σε κάτι πολύ πιο σημαντικό, που θα μπορεί να σώσει ζωές. Εύχομαι να μην χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί ποτέ, παρ΄ όλα αυτά, και μόνο γνωρίζοντας πως ο απινιδωτής υπάρχει σε έναν χώρο άθλησης και μπορεί να σώσει κάποια ζωή, νιώθω πολύ όμορφα με τον εαυτό μου. Επειδή η γνώση χρήσης του απινιδωτή είναι το “Α” και το “Ω”, έχω επικοινωνήσει ήδη με εκπαιδευτές-διασώστες προκειμένου από την έναρξη των προπονήσεων της ακαδημίας να προσφέρουν την κατάλληλη εκπαίδευση. Η πρόσκληση θα είναι ανοιχτή για όλο τον κόσμο που ενδιαφέρεται”.

Αντί προεκλογικών φυλλαδίων, ο Γιάννης Καρακάσης, δώρισε απινιδωτή

Αντί προεκλογικών φυλλαδίων, ο Γιάννης Καρακάσης, δώρισε απινιδωτή

Αντί προεκλογικών φυλλαδίων, ο Γιάννης Καρακάσης, δώρισε απινιδωτή

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood