Κομοτηνή | Ανταλλακτικό παζάρι βιβλίων

Από την επιτυχία της δράσης θα εξαρτηθεί αν θα καθιερωθεί.
Screenshot_1699

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης “Οι Τρεις Ιεράρχες”, σε συνεργασία με το 13ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής, διοργανώνει για πρώτη φορά ανταλλακτικό παζάρι λογοτεχνίας.

Καλούνται γονείς, παιδιά, εκπαιδευτικοί αλλά και κάθε πολίτης να ανταλλάξει βιβλία χωρίς κόστος, φέρνοντας τα δικά του μεταχειρισμένα βιβλία σε καλή κατάσταση, και παίρνοντας αντίστοιχο αριθμό άλλων μεταχειρισμένων βιβλίων.

Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας απευθύνεται παράκληση τα βιβλία να είναι μόνο λογοτεχνικά (για παιδιά και ενήλικους), και σε καλή κατάσταση.

“Το παζάρι πραγματοποιείται στην κατεύθυνση ενίσχυσης της ανάγνωσης βιβλίων χωρίς κόστος από παιδιά και ενήλικους στη συγκυρία της περιόδου ακρίβειας και φτωχοποίησης που ζει η εργαζόμενη πλειοψηφία”, υπογραμμίζει ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Εκπαιδευτικών, Στέφανος Μακρυγιάννης, και προσθέτει: Περιμένουμε λοιπόν κάθε γονέα και παιδί, κάθε συμπολίτη και συμπολίτισσα που αγαπά την ανάγνωση, να ξεφυλλίσουμε και να ταξιδέψουμε σε χρησιμοποιημένες μεν αλλά άγνωστες για τον καθένα σελίδες της λογοτεχνίας!”.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και ώρες 18:00–21:00 (παράδοση βιβλίων μέχρι 20:30), και σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής θα συνεχιστεί και την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου.

Κομοτηνή | Ανταλλακτικό παζάρι βιβλίων

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood