Κομοτηνή: Ανοίγει τις πύλες του το πολυαναμενόμενο θεματικό πάρκο «Οι Χριστουγεννιάτικες περιπέτειες του Πινόκιο»

Ο Πινόκιο, με συνοδοιπόρους τον Τζεπέτο, τον γρύλο, και τη γαλάζια νεράιδα, περιμένει τους φίλους του από όλη τη βόρεια Ελλάδα για να μοιραστούν τα μυστικά του μαγικού παραμυθιού, με ελεύθερη είσοδο, στο Πάρκο Αγίας Παρασκευής στο κέντρο της Κομοτηνής!
ΠΙΝΟΚΙΟ (5) - Αντιγραφή

Κόκκινη κλωστή δεμένη, τυλιγμένη στο…πάρκο Αγίας Παρασκευής στην Κομοτηνή!

Πινόκιο: Η αγαπημένη μαριονέτα που ονειρεύτηκε να γίνει πραγματικό αγόρι και τα κατάφερε, «ζωντανεύει» για μικρούς και μεγάλους φίλους των παραμυθιών.

Ο Δήμος Κομοτηνής επέλεξε για τις φετινές γιορτές να δημιουργήσει στο φιλόξενο πάρκο της πόλης μια μικρή παραμυθοχώρα όπου οι γνωστοί ήρωες του Ιταλού συγγραφέα, Κάρλο Κολόντι μας οδηγούν στη χώρα της φαντασίας.

Ο Πινόκιο, με συνοδοιπόρους τον Τζεπέτο, τον γρύλο, και τη γαλάζια νεράιδα, περιμένει τους φίλους του από όλη τη βόρεια Ελλάδα για να μοιραστούν τα μυστικά του μαγικού παραμυθιού.

Κομοτηνή: Ανοίγει τις πύλες του το πολυαναμενόμενο θεματικό πάρκο «Οι Χριστουγεννιάτικες περιπέτειες του Πινόκιο»Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα, με ελεύθερη είσοδο, να περιηγηθούν όλο το 24ωρο στο πάρκο, καθώς επίσης σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας να ξεναγηθούν από τα σκανδαλιάρικα, καλά εκπαιδευμένα, ξωτικά.

Το πάρκο «Οι περιπέτειες του αυθεντικού Πινόκιο» τελεί υπό την αιγίδα του Fondazione Nazionale Carlo Collodi και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού «European Fairy Tale Route», μέλος του Council of Europe. Ο Δήμαρχος Κομοτηνής έχει προσκαλέσει τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Carlo Collodi, Bernacchi Pier Francesco να επισκεφθεί την Κομοτηνή, κατά τη διάρκεια λειτουργίας του πάρκου.

Το θεματικό πάρκο του Πινόκιο θα έχει κοντά του εξαιρετικούς επαγγελματίες της Κομοτηνής και της Θεσσαλονίκης που θα δημιουργήσουν μια Χριστουγεννιάτικη αγορά με χρώματα, αρώματα και γεύσεις: Παραδοσιακά προϊόντα, ζαχαρωτά και βάφλες, ροφήματα, σιροπιαστά, κρασί, κάστανα, ποπ-κορν, λουκουμάδες,  Χριστουγεννιάτικες κατασκευές, χειροποίητα κοσμήματα, είδη δώρων και πολλές εκπλήξεις. Η Χριστουγεννιάτικη αγορά θα λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως τις 12 τα μεσάνυχτα.  

Μέσα από την ιστορία της μαριονέτας ξεδιπλώνεται ένας μαγικός κόσμος που θα συναρπάσει και θα συγκινήσει και ίσως μας δείξει τον τρόπο να ξαναγίνουμε παιδιά χρησιμοποιώντας θετικά τις εμπειρίες της ζωής.

Το  παραμύθι του Πινόκιο στην Κομοτηνή ξετυλίγεται από τις 12 Δεκεμβρίου 2022 μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου 2023!

Μια παραγωγή του Δήμου Κομοτηνής με σχεδιασμό των Dream Workers και Eksagon Exhibitions.

Κομοτηνή: Ανοίγει τις πύλες του το πολυαναμενόμενο θεματικό πάρκο «Οι Χριστουγεννιάτικες περιπέτειες του Πινόκιο»Η ιστορία του Πινόκιο

Ο γνωστός μαραγκός μαστρο-Τζεπέτο πελεκάει ένα κομμάτι ξύλο και φτιάχνει μια όμορφη μαριονέτα. Μα δεν είναι αυτό που αρχικά είχε στο μυαλό του, καθώς με έκπληξη τη βλέπει να ζωντανεύει, να χοροπηδάει, και να κάνει χίλιες τρέλες. Ο Πινόκιο, γιατί αυτό είναι το όνομα της μαριονέτας, θα βάλει σε μπελάδες τον μπαμπά Τζεπέτο, μα σε μεγαλύτερους μπελάδες θα μπλέξει τον ίδιο του τον εαυτό, καθώς το παιδικό μυαλό του είναι πάντα στο παιχνίδι, στη σκανταλιά και στην καλοπέραση. Μα οι σκανδαλιές και η αδιαφορία δεν είναι καλοί σύμβουλοι, ακόμα και για ένα παιδί. Τα παθήματα έρχονται το ένα μετά το άλλο, και κάθε φορά ο Πινόκιο υπόσχεται να διορθωθεί, να μη λέει ψέματα και μεγαλώνει η μύτη του, να γίνει καλός και υπάκουος, μέχρι που… Η συνέχεια στο Πάρκο Αγίας Παρασκευής στην Κομοτηνή!

Κομοτηνή: Ανοίγει τις πύλες του το πολυαναμενόμενο θεματικό πάρκο «Οι Χριστουγεννιάτικες περιπέτειες του Πινόκιο» Κομοτηνή: Ανοίγει τις πύλες του το πολυαναμενόμενο θεματικό πάρκο «Οι Χριστουγεννιάτικες περιπέτειες του Πινόκιο» Κομοτηνή: Ανοίγει τις πύλες του το πολυαναμενόμενο θεματικό πάρκο «Οι Χριστουγεννιάτικες περιπέτειες του Πινόκιο» Κομοτηνή: Ανοίγει τις πύλες του το πολυαναμενόμενο θεματικό πάρκο «Οι Χριστουγεννιάτικες περιπέτειες του Πινόκιο»

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood