Με έναν ιδιαίτερο τρόπο γιόρτασε φέτος την ονομαστική του εορτή το «γίγαντας» από τους Αγίους Θεοδώρους, Μπάμπης Αφεντουλίδης.

Ο 27χρονος μασίστας συνηθίζει να μας εντυπωσιάζει με την «ηράκλεια» δύναμή του, κάτι που επανέλαβε και σήμερα, τραβώντας, για 20-25 μέτρα, ένα φορτηγό με ανοιχτή ανατροπή και χωρίς οδηγό, βάρους 16 τόνων!

«Μια ωραία προπόνηση», το χαρακτήρισε ο ίδιος, αφιερώνοντάς το σε όσους του ευχήθηκαν για την ονομαστική του γιορτή. «Το ευχαριστώ μου για τις υπέροχες ευχές που μου δίνουν δύναμη», σημείωσε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που συνοδευόταν με το σχετικό βίντεο.

Το ευχαριστώ μου για την υπέροχες ευχές που με δίνουν δύναμη είναι αυτό μια ωραία προπόνηση σήμερα με ένα φορτηγό με ανοιχτή την ανατροπή το και χωρίς οδηγό επάνω 16 τόνους μέτρα 20-25 θα πο ένα μεγάλο Ευχαριστώ τον ξάδερφο μου που είναι εκεί πάντα Panagiotis Pantogloy τον καλό φίλο για τα βίντεο τον Τολερ Γ. (Αποστόλης Γκο) τον φίλο μου Xristos Tzakoi. Που είναι εκεί πάντα και τον αδερφό μου Σταύρος Αφεντουλίδης

Δημοσιεύτηκε από Babis Afentoulidis στις Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019

Θυμηθείτε τους μέχρι σήμερα «άθλους» του 26χρονου «Ηρακλή» από τους Αγίους Θεοδώρους Κομοτηνής: