Κομοτηνή: 39 και σήμερα για την επιστροφή του «Μαγεμένου Πάρκου»

Η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ Νατάσα Λιβεριάδου καλεί τους Παιδικούς σταθμούς και τα Νηπιαγωγεία του Δήμου Κομοτηνής να δηλώσουν συμμετοχή για να πραγματοποιήσουν επισκέψεις στο Πάρκο
magemeno parko

Το «Μαγεμένο Πάρκο», που έγινε σημείο αναφοράς των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων κατά την περσινή εορταστική περίοδο, θα λειτουργήσει και φέτος στο Πάρκο της Αγίας Παρασκευής, από τις 9 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου.

Στο πλαίσιο αυτό, η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, καλεί όλους τους Δημοτικούς και Ιδιωτικούς Παιδικούς σταθμούς του Δήμου Κομοτηνής, καθώς και όλα τα Νηπιαγωγεία του Δήμου, να δηλώσουν συμμετοχή για να πραγματοποιήσουν επισκέψεις στο Πάρκο. Η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να γίνει το αργότερο έως την Τρίτη, 12 Νοεμβρίου, προκειμένου να οριστικοποιηθεί το τελικό πρόγραμμα.

Οι ημερομηνίες κατά τις οποίες θα πραγματοποιούνται οργανωμένες επισκέψεις στο «Μαγεμένο Πάρκο» είναι από τις 10 Δεκεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου. Θα υπάρχουν 3 γκρουπ ξενάγησης τις ώρες 9.30 π.μ., 10.30 π.μ. και 11.30 π.μ. και οι υπεύθυνοι θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως τον αριθμό των παιδιών σε κάθε γκρουπ και ποια ΠΙΘΑΝΗ ημέρα και ώρα θα ήθελαν να επισκεφθούν το «Μαγεμένο Πάρκο». Εναλλακτικά, θα μπορούσαν να δηλώσουν συμμετοχή και για απογευματινή επίσκεψη, τις ίδιες ημέρες στις 6.30 μ.μ.

Οι δηλώσεις γίνονται εγγράφως, με την αποστολή mail στην ηλεκτρονική ταχυδρομική διεύθυνση dkeppak@gmail.com, με όνομα και τηλέφωνο υπεύθυνου επικοινωνίας, προκειμένου οι υπεύθυνες της δράσης να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της επίσκεψης.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood