Το «Μαγεμένο Πάρκο», που έγινε σημείο αναφοράς των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων κατά την περσινή εορταστική περίοδο, θα λειτουργήσει και φέτος στο Πάρκο της Αγίας Παρασκευής, από τις 9 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου.

Στο πλαίσιο αυτό, η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, καλεί όλους τους Δημοτικούς και Ιδιωτικούς Παιδικούς σταθμούς του Δήμου Κομοτηνής, καθώς και όλα τα Νηπιαγωγεία του Δήμου, να δηλώσουν συμμετοχή για να πραγματοποιήσουν επισκέψεις στο Πάρκο. Η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να γίνει το αργότερο έως την Τρίτη, 12 Νοεμβρίου, προκειμένου να οριστικοποιηθεί το τελικό πρόγραμμα.

Οι ημερομηνίες κατά τις οποίες θα πραγματοποιούνται οργανωμένες επισκέψεις στο «Μαγεμένο Πάρκο» είναι από τις 10 Δεκεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου. Θα υπάρχουν 3 γκρουπ ξενάγησης τις ώρες 9.30 π.μ., 10.30 π.μ. και 11.30 π.μ. και οι υπεύθυνοι θα πρέπει να δηλώσουν εγγράφως τον αριθμό των παιδιών σε κάθε γκρουπ και ποια ΠΙΘΑΝΗ ημέρα και ώρα θα ήθελαν να επισκεφθούν το «Μαγεμένο Πάρκο». Εναλλακτικά, θα μπορούσαν να δηλώσουν συμμετοχή και για απογευματινή επίσκεψη, τις ίδιες ημέρες στις 6.30 μ.μ.

Οι δηλώσεις γίνονται εγγράφως, με την αποστολή mail στην ηλεκτρονική ταχυδρομική διεύθυνση dkeppak@gmail.com, με όνομα και τηλέφωνο υπεύθυνου επικοινωνίας, προκειμένου οι υπεύθυνες της δράσης να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της επίσκεψης.