Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής και ο Δήμος Κομοτηνής, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου και ώρα 17:00-21:00 θα πραγματοποιήσουν για δεύτερη συνεχή χρονιά την εκδήλωση «KOMOmeeting», στο κτίριο του τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ (Παλιά Νομική, έναντι Περιφέρειας ΑΜ-Θ).

Φέτος η εκδήλωση αποτελείται από δύο βασικά μέρη: τα info points και τα workshops.

Όσον αφορά τα πρώτα, σύλλογοι και οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στην Κομοτηνή θα βρίσκονται σε stands στον κεντρικό χώρο της εκδήλωσης με σκοπό να ενημερώνουν τους νέους που θα παραβρεθούν σχετικά με τη λειτουργία και τις δράσεις τους.

Προκειμένου όμως αυτή τη χρονιά το «KOMOmeeting» να γίνει πιο διαδραστικό, δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες συλλόγους να υλοποιήσουν εφόσον το επιθυμούν, workshops (εργαστήρια), παρουσιάζοντας δείγματα της δράσης τους στους ενδιαφερόμενους, καθώς επίσης και διάφορες άλλες δραστηριότητες.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να συστηθούν οι φορείς και οι σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στην πόλη, στους πολίτες της Κομοτηνής και ιδιαίτερα στους νεοεισερχόμενους φοιτητές!

Οι σύλλογοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να επικοινωνήσουν είτε στο info@europedirectkomotini.eu είτε στο τηλέφωνο 25310-82055.