Το Σάββατο 2 Μαρτίου θα κορυφωθούν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις της Κομοτηνής «Kom On Party 2019», με τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στους δρόμους της πόλης.

Με επιστολή προς τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής, κ. Νατάσσα Λιβεριάδου, ενημερώνει για τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται για τη φετινή αποκριάτικη περίοδο και ζητά να κατατεθούν έγκαιρα οι συμμετοχές, μέχρι και την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου.

komon5«Για μία ακόμη χρονιά, η ΔΚΕΠΠΑΚ, σε συνεργασία με τους Trellacademy και τον Σύλλογο Εβριτών Ροδόπης, οργανώνει το Kom On Party 2019 και για την ακόμη καλύτερη οργάνωσή του, απευθύνομαι σε σας, προκειμένου να καταγραφούν οι σύλλογοι που θα δηλώσουν συμμετοχή, κυρίως την Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου και την ημέρα της Αποκριάτικης Παρέλασής μας, που στην πόλη μας γίνεται το Σάββατο 2 Μαρτίου», σημειώνει η κ. Λιβεριάδου στην επιστολή της προς τους Συλλόγους. «Έτσι, θα είμαστε και εμείς καλύτερα προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε έγκαιρα τα οργανωτικά θέματα που προκύπτουν», συμπληρώνει, ενώ καταλήγει: «Για τους λόγους αυτούς, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για τη συμμετοχή ή μη του συλλόγου σας, μέχρι και την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, ώστε να κάνουμε από την πλευρά μας τις απαραίτητες ενέργειες».