Κάποιοι προσπαθούν να υποτιμήσουν τη νοημοσύνη των πολιτών νομίζοντας ότι οι τελευταίοι έπαθαν ομαδικό…αλτσχάιμερ, και μάλιστα έχουν το θράσος παριστάνουν τους τιμητές της στάσης και συμπεριφοράς άλλων, όταν οι ίδιοι είναι…πρωταθλητές της κυβίστησης, κοινώς της κωλοτούμπας.

Οι ξεκάθαροι «λαγοί» του υποψήφιου περιφερειάρχη Χριστόδουλου Τοψίδη, και αναφερόμαστε στους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη, και Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο, και στους πρώην θεματικούς αντιπεριφερειάρχες Μιχάλη Αμοιρίδη και Αλέξανδρο Ιωσηφίδη, έχουν τώρα το θράσος να κατηγορούν με αυτόν τον χαρακτηρισμό  τον αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, επειδή αποφάσισε να συμπορευθεί με το νυν περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο. Όλοι αυτοί, μαζί με τους «Γάκηδες», τον καταδικασμένο από την Δικαιοσύνη και ευρισκόμενο σε αργία λόγω αυτού του γεγονός αντιπεριφερειάρχη Δράμας Αργύρη Πατακάκη και τον Εξακουστό, την ίδια στιγμή που δημόσια συναντιόταν και συζητούσαν για επιλογή ενός εξ αυτών ως επικεφαλής ώστε να διεκδικήσουν όλοι μαζί τη διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, αποδείχθηκε πως λειτουργούσαν ως «λαγοί» του Τοψίδη.

Αλλά όπως λέει και ο λαός, “λαγός τη φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του”. Όταν συναντιόταν όλοι μαζί και διαβεβαίωναν τον Δημ. Πέτροβιτς πως θα είναι μαζί και δίπλα του ώστε να διεκδικήσει τη διοίκηση της Περιφέρειας κόντρα στον Χρ. Μέτιο, αποδείχθηκε πως είχαν συμφωνήσει με τον Χριστ. Τοψίδη και αυτό αργά ή γρήγορα θα αποδεικνυόταν. Άρα είναι τεράστιο θράσος όλοι αυτοί που καιροσκοπικά ενεργούν, να κατηγορούν τον αντιπεριφερειάρχη Έβρου για «λαγό».

Φανατικοί “εχθροί” Μαρκόπουλος-Ιωσηφίδης, και τώρα…καιροσκοπικά συναγωνιστές

topsidis markopoulos iosifidisΟι αντιπεριφερειάρχες από την Καβάλα Θόδωρος Μαρκόπουλος και Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, όπως όλοι γνωρίζουν ήταν…ορκισμένοι εχθροί τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια. Κυριολεκτικά δεν μιλούσε ο ένας στον άλλον. Αν και κατάγονται από τον ίδιο νομό, παίρνουν αποφάσεις γι’ αυτόν ως χωρικός και θεματικός αντιπεριφερειάρχης, έλεγαν τα χειρότερα στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους ο ένας για τον άλλον. Κι αυτό το γνωρίζουν όχι μόνο οι συνάδελφοί τους στο περιφερειακό συμβούλιο, αλλά και πολλοί ακόμα που τώρα…ξεκαρδίζονται στα γέλια βλέποντάς τους να παριστάνουν τους…συναγωνιστές και φίλους λόγω κοινής παρουσίας τους στην “Περιφερειακή Σύνθεση” του Χριστ. Τοψίδη. Η συμμετοχή τους σε αυτό το καθαρά καιροσκοπικό συνονθύλευμα, δεν μπορεί φυσικά να “σβήσει” τις πολύ κακές έως εχθρικές σχέσεις τους όλα αυτά τα χρόνια. Όπως λένε εξάλλου άνθρωποι που τους γνωρίζουν, “όσο κι αν ψάξετε, κοινή φωτογραφία Μαρκόπουλου-Ιωσηφίδη δεν πρόκειται να βρείτε. Μόνο τώρα που είναι συνυποψήφιοι με τον Τοψίδη, αλλά και πάλι τους…χωρίζει αυτός ευρισκόμενος ανάμεσα τους. Για τόσο καλές σχέσεις και τόσο αγαπημένους συνεργάτες μιλάμε”.

Ξεφτίλισαν τον Ζαγναφέρη, χήρα και κόρη του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη

Είναι μάλιστα τόσο μεγάλο το θράσος ορισμένων, που επικαλούνται και…χρησιμοποιούν το όνομα του αείμνηστου Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη, υπό την εμπνευσμένη ηγεσία του οποίου εκλέχθηκαν το 2014, και προσπαθούν να τον…οικειοποιηθούν για ίδιον όφελος. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, που αν και είχε δηλώσει επίσημα πως θα διεκδικήσει την Περιφέρεια ΑΜ-Θ ως υποψήφιος περιφερειάρχης, πρώτος έκανε… «κο-κο-κο» και οπισθοχώρησε, σε σχόλιο στην προσωπική του σελίδα στο facebook μετά την ανακοίνωση της κοινής πορείας των Χρήστου Μέτιου-Δημήτρη Πέτροβιτς, αφού κατηγόρησε τον τελευταίο, ανέφερε το όνομα του συχωρεμένου Παυλίδη. Όμως τόσο η χήρα όσο και η κόρη του αείμνηστου Περιφερειάρχη σχολίασαν από κάτω με αρνητικό τρόπο τη συγκεκριμένη αναφορά και τον…ξεφτίλισαν ζητώντας του να “κατεβάσει” την επίκληση του ονόματος Παυλίδη. Κι αυτός “έσβησε” τόσο το κομμάτι αυτό όσο και την παρέμβαση της συζύγου και της κόρης, αλλά άφησε τα όσα ανέφερε για τον κ. Πέτροβιτς, γράφοντας:

zagnaferis gia petrovitsΑλήθεια, όλα αυτά πότε τα “ανακάλυψε”; Όταν φωτογραφιζόταν μαζί του και τον διαβεβαίωνε ότι τον στηρίζει να διεκδικήσει την Περιφέρεια, ενώ συγχρόνως συζητούσε με τον Τοψίδη;

zagnaferis petrovitsΙδιαίτερα οι πολύ βαρείς χαρακτηρισμοί, ποιον αφορούν; Γιατί δεν έχει το θάρρος της γνώμης του να μιλήσει με συγκεκριμένα ονόματα, το παλικάρι, ο ασυμβίβαστος Ζαγναφέρης που θα…πήγαινε ως το τέλος την υποψηφιότητά του κόντρα σε όλους και όλα, και τώρα…τρέχει να κάνει τον κολαούζο του Τοψίδη, όπως και οι Μαρκόπουλος, Ιωσηφίδης και δυστυχώς και ο σοβαρός Αμοιρίδης; Όλα αυτά τα…φρούτα (όχι “φρουτάκια”, αυτά τα είχε παράνομα πριν από χρόνια ο υποψήφιος περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης που στηρίζουν και καταστρέφονταν οικονομικά άνθρωποι), ξαφνικά “ανακάλυψαν” ότι ο Πέτροβιτς είναι «λαγός»; Οι τεράστιοι «λαγοί» του Τοψίδη;

πηγή: evros-news.gr

επιμέλεια: inkomotini.news