Κοινός βηματισμός με κοινούς στόχους, από Δήμο Κομοτηνής και ΟΕΒΕΣ Ροδόπης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Ροδόπης, υποδέχτηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης.
ΔΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Έγινε εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των δύο πλευρών για σειρά ζητημάτων που άπτονται της καθημερινότητας αλλά και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο επαγγελματικός κόσμος της περιοχής.

Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στα σημαντικά έργα που ξεκίνησαν στο ιστορικό κέντρο της Κομοτηνής που θα αναβαθμίσουν τους εμπορικούς δρόμους και θα προσδώσουν στην πόλη την εμβληματική πολιτιστική ταυτότητα που της αρμόζει, με γνώμονα τη βελτίωση της προσβασιμότητας. Χαρακτηριστικά έκανε λόγο για μια σειρά έργων που με την ολοκλήρωσή τους και την παράδοσή τους στους πολίτες και στους επισκέπτες, θα ενδυναμώσουν το τουριστικό προφίλ της πόλης, θα δώσουν ένα εξαιρετικό εργαλείο στους επαγγελματίες για την ενίσχυση της εξωστρέφειάς τους, κυρίως όμως θα επιτρέψουν στους κατοίκους να απολαύσουν στην καθημερινότητά τους μια ελκυστικότερη και λειτουργικότερη πόλη στο εμπορικό της τμήμα. Οι παλαιότεροι, μάλιστα, θα θυμηθούν τον παραδοσιακό της χαρακτήρα, ενώ οι νεότεροι θα βιώσουν ένα ζωντανό μάθημα ιστορίας στα γραφικά σοκάκια της Κομοτηνής.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής κάλεσε τους επαγγελματίες να είναι συνοδοιπόροι του Δήμου στην καθημερινή επικοινωνία με τους πελάτες τους, και ζήτησε τη συνδρομή τους για την κατανόησή τους όσον αφορά την ταλαιπωρία που αυτονόητα θα προκληθεί κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών.

Οι επαγγελματίες από την πλευρά τους δήλωσαν πως θα καταβάλουν κάθε σχετική δυνατή προσπάθεια, και ζήτησαν από τον Δήμο Κομοτηνής να συνεχίσει τις παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν αισθητικά και λειτουργικά την πόλη.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ανέστης Βαφειάδης, ενημέρωσε ότι τον Νοέμβριο θα διοργανωθεί συνέδριο για τα εκατό χρόνια από την ίδρυση της ΟΕΒΕΣ και ζήτησε τη συνδρομή του Δήμου Κομοτηνής, με τον Γ. Γκαράνη να απαντά ότι τα δύο μέρη θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood