Κοινωνικά Φροντιστήρια θα λειτουργήσουν σε Σάπες και Ξυλαγανή – Ζητούνται εθελοντές εκπαιδευτικοί

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών προτίθεται στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του να λειτουργήσει Κοινωνικό Φροντιστήριο και να παράσχει ενισχυτική-υποστηρικτική διδασκαλία σε μαθητές των τριών τάξεων του Λυκείου, για Σάπες και Ξυλαγανή.
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών προτίθεται στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του να λειτουργήσει Κοινωνικό Φροντιστήριο και να παράσχει ενισχυτική-υποστηρικτική διδασκαλία σε μαθητές των τριών τάξεων του Λυκείου, για Σάπες και Ξυλαγανή.

“Στόχος είναι η παροχή ίσων ευκαιριών των παιδιών στην μάθηση, γι’ αυτόν τον λόγο όλοι οι μαθητές έχουν δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς να υπάρχουν ειδικά κοινωνικοοικονομικά κριτήρια”, σημειώνει ο Δήμαρχος Ντίνος Χαριτόπουλος.
Στην προσπάθεια αυτή του Δήμου σημαντική στήριξη αποτελεί και η συνδρομή εθελοντών εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων (φιλολόγων, μαθηματικών, φυσικών, χημικών και βιολόγων), που με την προσφορά τους θα δείξουν έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία και αλληλεγγύη.
Έτσι ο Δήμος καλεί όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούν να συμπράξουν ανιδιοτελώς, διαδικτυακά ή δια ζώσης, να έρθουν σε επικοινωνία με το αρμόδιο γραφείο  Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού.
Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, καλούνται να υποβάλλουν αίτηση εγγράφως ή ηλεκτρονικά στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού διεύθυνση: Κτίριο πρώην Δ.Ο.Υ. Σάπες, e-mail paidsta@gmail.com, ή στο τηλέφωνο 2532023578. Στην αίτηση πρέπει να αναγράφεται η ειδικότητα, το τηλέφωνο, το e-mail, οι μέρες και οι ώρες που είναι διαθέσιμοι, και αν ενδιαφέρονται για Σάπες ή Ξυλαγανή.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση και πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, στα εξής τηλέφωνα: 2532350123, 2532023684, 2532023578 ή στην κοινωνική λειτουργό κ. Πέτκου Ελισάβετ-Μαρία στο τηλ. 2532023578 (ωράριο επικοινωνίας: 07:00-15:00).
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood