Με ένα κολάζ φωτογραφιών των υποψηφίων της “Κοινωνίας Πολιτών” από τις εκλογές του Νοεμβρίου του 2010 και του Μαΐου του 2014, στον μεγάλο τοίχο του εκλογικού κέντρου της παράταξης, ο επικεφαλής της και υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης επέλεξε να τιμήσει “όλους τους συνοδοιπόρους μας στη μέχρι τώρα πορεία μας”, όπως ο ίδιος σημειώνει, συμπληρώνοντας: “Πορευόμαστε με συνέπεια απέναντι στους συμπολίτες μας, με γνώμονα τη συνέχιση του έργου μας”.

Σε άλλα σημεία του εκλογικού κέντρου προβάλλεται φωτογραφικό υλικό από σειρά κοινωφελών έργων, μεταξύ αυτών και της αναστυλωμένης Τσανακλείου Σχολής, καθώς και τα οικονομικά στοιχεία της διοίκησης της παρούσας δημοτικής αρχής με τη μείωση των δανείων και των υποχρεώσεων και την αύξηση των ταμειακών διαθεσίμων που “εξυπακούεται πως ήδη διατίθενται με γνώση και σχέδιο για σειρά έργων και παρεμβάσεων με στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας στην πόλη και στους οικισμούς του Δήμου μας”, όπως τονίζει ο κ. Γκαράνης.

Στη σχετική ανάρτηση στη σελίδα της “Κοινωνίας Πολιτών” στο facebook, αναφέρεται χαρακτηριστικά:

“Σαράντα μία κι απόψε! Στην τελική ευθεία για την επόμενη μέρα! Το εκλογικό μας κέντρο δίνει το “τέμπο”: Όλοι μαζί, ενωμένοι, με πυξίδα το έργο μας, με γνώση και σχέδιο, για μια Κοινωνία Πολιτών όπου η Πρόοδος στον Δήμο Κομοτηνής μετριέται με Πράξεις και όχι με ανέξοδα ευχολόγια…”.