Κοινό μέτωπο Ιλχάν Αχμέτ-Βενζινοπωλών για θέσπιση ειδικού καθεστώτος καυσίμων στη Ροδόπη

Αποτυχημένο το fuell pass για τη Ροδόπη.
328532953_1118260942198286_4197731809591734151_n

Με τον πρόεδρο και μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου Βενζινοπωλών Ροδόπης, συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του στην Κομοτηνή ο Βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, και συζήτησε μαζί τους το σοβαρό πρόβλημα του διαφυγόντος συναλλάγματος σε αγορές γειτονικών χωρών γεγονός που πλήττει την τοπική οικονομία και έχει αρνητικές επιπτώσεις και στην αγορά εργασίας.

Ο Ιλχάν Αχμέτ άκουσε με προσοχή όσα του μετέφεραν οι εκπρόσωποι των βενζινοπωλών για τις αρνητικές επιπτώσεις στον κλάδο των καυσίμων, και ακόμη ενημερώθηκε για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε το σωματείο των βενζινοπωλών προς την κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία διεκδικώντας λύσεις στο σοβαρό αυτό πρόβλημα. 

“Δέχθηκα σήμερα στο γραφείο μου το προεδρείο του συλλόγου βενζινοπωλών νομού Ροδόπης. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για τις ευχαριστίες τους για το γεγονός ότι υπήρξα ο πρώτος βουλευτής του νομού μας, τον Ιανουάριο του 2020, που ανέδειξα στη Βουλή με επίκαιρη ερώτηση το ζήτημα του ειδικού φορολογικού καθεστώτος στα καύσιμα για τη Ροδόπη“, σημείωσε ο Βουλευτής (θυμηθείτε εδώ, εδώ και εδώ) και πρόσθεσε: “Σήμερα ετέθη ενώπιόν μου το αίτημά τους για την κάρτα πολίτη για τα καύσιμα ως αντιστάθμισμα στο fuel pass, που για το νομό μας υπήρξε μια αποτυχημένη πολιτική. Άμεσα κατατίθεται εκ μέρους μου νέα επίκαιρη ερώτηση για να έρθει στη Βουλή να απαντήσει ο κ. Σταϊκούρας. Παράλληλα προέτρεψα τους βενζινοπώλες να ζητήσουν ευρεία σύγκλιση των παραγωγικών φορέων για να δουλέψουμε μαζί, ενωτικά, για τον τόπο μας. Παραμένω πάντα στην πρώτη γραμμή για τα συμφέροντα της Ροδόπης”.

Διαβάστε ακόμη:

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood