ΚΚΕ: “ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ, διαμορφώνουν το πλαίσιο για επικίνδυνες διευθετήσεις σε βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων Ελλάδας και Κύπρου”

ΚΚΕ: "ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ, διαμορφώνουν το πλαίσιο για επικίνδυνες διευθετήσεις σε βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων Ελλάδας και Κύπρου".
ΚΚΕ ΚΚΕ

Μετά και την τελευταία πρόκληση της Τουρκίας με την έξοδο του Ορούτς Ρέις ανοιχτά του Καστελόριζου, σε ανακοίνωση το ΚΚΕ, τονίζει:

Η νέα τουρκική Navtex αποτελεί την πιο πανηγυρική διάψευση του κυβερνητικού εφησυχασμού ότι η Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε., η επίσκεψη Πομπέο-Στόλτενμπεργκ στην Ελλάδα, και η ενεργοποίηση του ΝΑΤΟϊκού μηχανισμού αντιμετώπισης κρίσεων, θα έβαζαν φρένο στην τουρκική επιθετικότητα. Αυτός ο εφησυχασμός κινείται στα όρια της εξαπάτησης του λαού, ειδικά εν όψει της έναρξης των διερευνητικών επαφών. Αυτές οι εξελίξεις, σε συνδυασμό με τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στην Κύπρο, επιβεβαιώνουν ότι ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ, διαμορφώνουν βήμα-βήμα το πλαίσιο για επικίνδυνες διευθετήσεις σε βάρος των λαών, της ειρήνης στην περιοχή, και των κυριαρχικών δικαιωμάτων Ελλάδας και Κύπρου“.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood