Κυριάκος Γκάζος: “Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη της διαχείρισης του Δήμου”

Ο Κυριάκος Γκάζος, γνωστός συντοπίτης, κατέρχεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Κομοτηνή Δυνατά" του Αντώνη Γραβάνη.
Screenshot_1348

Άνθιρωπος που ασχολείται ήδη – αθόρυβα αλλά επιτυχημένα – με τα κοινά, καταθέτει τις προτάσεις του και στέλνει το δικό του μήνυμα εν όψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου. 

  • Κύριε Γκάζο, γιατί υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος;

Όλοι μπήκαν αυτή τη φορά, θα έχανα εγώ; Αστειεύομαι φυσικά. Με τα κοινά ασχολούμαι ενεργά (σιωπηρά και με διακριτικότητα) εδώ και χρόνια, όντας αναπληρωτής πρόεδρος του Πανθρακικού Σταδίου, στο οποίο συντελείται τα τελευταία χρόνια μια παλιγγενεσία θα έλεγα, και, επίσης, Γραμματέας της ιστορικότερης ομάδας μπάσκετ της πόλης μας του ΓΑΣ Κομοτηνή. Αυτό που με ώθησε στην λήψη της απόφασής μου να κατέλθω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Αντώνη Γραβάνη είναι η κοινή επιθυμία να αναδείξουμε την πόλη μας και τους οικισμούς της στο μέτρο που τους αρμόζει. Η βούληση να δω τον Δήμο Κομοτηνής να αναπτύσσεται και να προβάλλεται όπως αξίζει στους δημότες του. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι φτάσαμε στο μη παρέκει. Κάποιοι αδράνησαν, δεν ανταποκρίθηκαν στον ρόλο τους και δεν έκαναν την δουλειά τους όπως θα έπρεπε, γι’ αυτό και είμαστε σ’ αυτήν την κατάσταση σήμερα. Ζούμε σε μια πόλη που βγάζει μιζέρια και μαρασμό, σε μια πόλη σκοτεινή, με προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες της εδώ και χρόνια (βλ. αδέσποτα, καθαριότητα, παρατημένα ιστορικά κτήρια, έλλειψη αισθητικής κ.α.). Αλήθεια σας αρέσει η πόλη που ζούμε; Σας αρέσουν τα χωριά του Δήμου μας;

  • Πώς βλέπετε δηλαδή την Κομοτηνή του σήμερα;

Παροικούντες την Ιερουσαλήμ είμαστε, γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα, οπότε τα περισσότερα προβλήματα μας είναι γνωστά. Η Κομοτηνή του σήμερα είναι μία πόλη, δίχως ταυτότητα, μια πόλη που έχει χάσει τον βηματισμό της, σε σχέση με τις όμορες πόλεις. Δυστυχώς υπολείπεται από τους άλλους Δήμους σε πολλούς τομείς. Οι διαφορές είναι προφανείς τόσο με την Αλεξανδρούπολη, όσο και με Ξάνθη, Καβάλα, αλλά και Δράμα. Πληρώνουμε την έλλειψη συγκεκριμένων – στοχευμένων πολιτικών και στρατηγικού σχεδιασμού. Είμαστε πόλη της προσπέρασης και όχι του προορισμού. Ό,τι πουλούσαμε τις δεκαετίες του ΄80 και ΄90 συνεχίζουμε να πουλάμε και σήμερα. Μοναδικό σημείο αναφοράς αποτελεί το «σπαθί», όπου εκδρομείς φωτογραφίζονται και κατευθύνονται σε άλλα μέρη. Δεν έχει αναδειχθεί κανένα στοιχείο, κανένα σημείο που κάνει την πόλη μας ξεχωριστή. Είναι ανεπίτρεπτο πόλη που αποτελεί έδρα της Περιφέρειας ΑΜΘ, έδρα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, έδρα του Εφετείου Θράκης, να τρέχει πίσω από τις εξελίξεις.

  • Πού θα μπορούσατε να προσφέρετε εάν εκλεγείτε;

Το ζητούμενο δεν είναι η προσωπική εκλογή, αλλά η εκλογή του Συνδυασμού. Όπως προανέφερα υπολειπόμαστε σε πολλούς τομείς, ως Δήμος, έναντι των όμορων, οπότε θα μπορούσα να «εμπλακώ» σε πολλά αντικείμενα. Αυτό που μου έρχεται πρόχειρα και αυτόματα είναι ο εξωραϊσμός και η ανάδειξη ξεχασμένων σημείων της πόλης μας. Η δημιουργία νέων σημείων αναφοράς. Να χαιρόμαστε βρε αδερφέ την βόλτα μας, να «χορταίνει» το μάτι μας από αυτά που βλέπουμε. Και μην θεωρείτε πώς όλα αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός. Είναι ΟΛΑ προγραμματισμένα, κοστολογημένα και χρονικά καθορισμένα.

  • Το κεντρικό προσωπικό σας μήνυμα;

Πρεσβεύουμε το νέο και την ανανέωση. Δώστε μας την δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε το στοχευμένο και κοστολογημένο πρόγραμμά μας για να πάμε όλοι μαζί μπροστά. Εμπιστευθείτε τους εξαίρετους υποψηφίους του συνδυασμού μας. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη της διαχείρισης του Δήμου. Μην μας ψηφίσετε, εάν σας αρέσει η υφιστάμενη κατάσταση του Δήμου. Εάν σας αρέσει η πόλη που ζούμε, δώστε εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης στη νυν διοίκηση, η οποία, αν και τόσα χρόνια ασκούσε εξουσία παρέμεινε μετεξεταστέα, και τώρα υπόσχεται (!), με τις ίδιες πρακτικές, τα ίδια υλικά και τους ίδιους ανθρώπους ένα διαφορετικό μέλλον. Αυτό που θέλω κύρια να τονίσω και να φωνάξω σε όλους τους συνδημότες μου είναι να προσέλθουν στην κάλπη και να ψηφίσουν. Η αποχή στις προηγούμενες εκλογές άγγιξε το 50%! Μην αφήνετε άλλους να διαμορφώνουν το δικό σας μέλλον και των παιδιών σας. Κάντε το εσείς.

Κυριάκος Γκάζος: "Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη της διαχείρισης του Δήμου"

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood