Κυνοφιλικό διήμερο πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή

Εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα την Πεδινή Πέρδικα & Έκθεση μορφολογίας Πόιντερ - Σέτερ.
E314533A-EFB5-4310-95B6-6E31C6728526_1_201_a

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δεύτερη κατά σειρά εκπαιδευτική ημερίδα η οποία διοργανώθηκε στο Κέντρο Ενημέρωσης & Εκπαίδευσης του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής με τη συνεργασία του Κυνοφιλικού Ομίλου Κομοτηνής και θέμα ένα μη θηρεύσιμα είδος αυτή τη φορά, την Πεδινή Πέρδικα ή Λιβαδοπέρδικα και τη μεγάλη της αξία όσον αφορά την πανίδα της περιοχής αλλά και τη χρησιμότητά της στην εκγύμναση και εκπαίδευση των κυνηγετικών σκύλων.

Οι θηραματολόγοι Αλέξανδρος Γκάσιος και Πέτρος Πλατής ανέλυσαν με τις επιστημονικά τεκμηριωμένες παρουσιάσεις τους, οι οποίες είναι βασισμένες σε μετρήσεις και μελέτες, τη βιολογία, τη διαχείριση, την πληθυσμιακή κατάσταση στην περιοχή της Θράκης, καθώς και την προσπάθεια ανάκαμψης του πληθυσμού της.

Ο Διεθνής Κριτής Μορφολογίας & Εργασίας Κυνηγετικών Σκύλων, Γιάννης Φραγγίδης, ανέλυσε τη μεγάλη σημασία της πεδινής πέρδικας στην εκγύμναση και εκπαίδευση των κυνηγετικών σκύλων καθώς και τον τρόπο προετοιμασίας του κυνηγετικού σκύλου εν όψει της έναρξης της κυνηγετικής περιόδου.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε Έκθεση Μορφολογίας Pointer & Setter η οποία διοργανώθηκε από τον ΟΚΑΔΕ σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κομοτηνής και τον Κυνοφιλικό Όμιλο Κομοτηνής στην οποία συμμετείχαν κυνόφιλοι με σκύλους από τη βόρεια Ελλάδα. Κριτές ήταν οι κ.κ. Ανδρέας Σάββας και Γιάννης Φραγγίδης.

Κυνοφιλικό διήμερο πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή Κυνοφιλικό διήμερο πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή Κυνοφιλικό διήμερο πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή Κυνοφιλικό διήμερο πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood