Η Bayer Ελλάς ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέας μορφής ασπιρίνης, της ασπιρίνης COMPLEX Cold & Flu, σε μορφή κοκκίων (σκόνης), με τη δύναμη του συνδυασμού δύο δραστικών συστατικών: Ασπιρίνης και Ψευδοεφεδρίνης.

Προσφέρει γρήγορη ανακούφιση από τη ρινική συμφόρηση και τα συμπτώματα κοινού κρυολογήματος και γρίπης.

Η νέα ασπιρίνη Complex Cold & Flu κυκλοφορεί σε συσκευασία των δέκα φακελλίσκων. Διαλύεται σε ένα ποτήρι νερό και το προκύπτον εναιώρημα έχει γεύση πορτοκάλι. Έχει αποσυμφορητικές ιδιότητες για τη μύτη, καθώς και αναλγητικές, αντιφλεμονώδεις και αντιπυρετικές ιδιότητες. Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση τόσο της ρινικής συμφόρησης, όσο και των άλλων συμπτωμάτων κοινού κρυολογήματος, και/ή τύπου γρίπης, όπως πονόλαιμος, πονοκέφαλος, πόνοι στις αρθρώσεις και πυρετός. Ανακουφίζει γρήγορα και δίνει μακράς διάρκειας αποτέλεσμα.

Δοσολογία:
Ενήλικες και έφηβοι >16 ετών: 1-2 φακελάκια κάθε 4-8 ώρες και μέχρι 6 φακελάκια την ημέρα.

Δεν πρέπει να λαμβάνεται για περισσότερο από τρεις ημέρες χωρίς τη συμβουλή γιατρού.

H νέα ασπιρίνη Complex Cold & Flu αντενδείκνυται: σε παιδιά ηλικίας μικρότερης των 16 ετών, άτομα με αλλεργία στα σαλικυλικά και ιστορικό άσθματος που προκαλείται από αυτά, στη ψευδοεφεδρίνη, αιμορραγική διάθεση (αντιπηκτική αγωγή), οξέα γαστρεντερικά έλκη, σοβαρή νεφρική, ηπατική ή καρδιακή ανεπάρκεια, σοβαρή υπέρταση, σοβαρή στεφανιαία νόσος, κύηση, γαλουχία, συγχορήγηση με μεθοτρεξάτη και αναστολείς ΜΑΟ.

bf13ac49

Σχετικά με την Bayer

Η Bayer είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που δραστηριοποιείται στο χώρο των Βιοεπιστημών και συγκεκριμένα στους τομείς της Υγείας και της Γεωργίας. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Bayer σχεδιάζονται με γνώμονα το όφελος των ανθρώπων και να βοηθήσουν στις προσπάθειες της ανθρωπότητας να αντιμετωπίσει σημαντικές προκλήσεις, όπως ο συνεχώς αυξανόμενος και γηράσκων πληθυσμός. Ταυτόχρονα, ο Όμιλος στοχεύει στη δημιουργία αξίας μέσω της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της υψηλής απόδοσης. Η Bayer είναι προσηλωμένη στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και αποτελεί σύμβολο της εμπιστοσύνης, της αξιοπιστίας και της υψηλής ποιότητας, σε όλο τον κόσμο. Κατά το οικονομικό έτος 2019, ο Όμιλος απασχολούσε περίπου 104.000 άτομα και είχε πωλήσεις της τάξεως των 43.5 δισεκατομμυρίων ευρώ. Οι επενδύσεις ανήλθαν σε € 2,9 δισ. ενώ οι  δαπάνες για Έρευνα και Ανάπτυξη σε € 5,3 δισ. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.bayer.com.

Σημ: Το παρόν δελτίο τύπου περιέχει συγκεκριμένες δηλώσεις που αναφέρονται στο μέλλον και βασίζονται στις σημερινές εκτιμήσεις και προβλέψεις της Διεύθυνσης του Ομίλου Bayer και των τμημάτων της. Διάφοροι γνωστοί και άγνωστοι κίνδυνοι, αβεβαιότητες καθώς και άλλοι παράγοντες μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντικές αποκλίσεις από την παρεχόμενη με το παρόν εκτίμηση, ως προς τα αποτελέσματα, την οικονομική κατάσταση, την ανάπτυξη ή την απόδοση της εταιρίας. Οι παράγοντες αυτοί, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν τις δημοσιευμένες εκθέσεις της Bayer, οι οποίες είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο της εταιρείας www.bayer.com. Η Εταιρία δεν αναγνωρίζει καμία υποχρέωσή της για συνέχιση παροχής δηλώσεων που να αναφέρονται στο μέλλον ούτε για προσαρμογή αυτών σε μελλοντικά γεγονότα και εξελίξεις.