Ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα, με απολογισμό επτά τραυματίες, οι οποίοι διακομίστηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, είχαμε χθες στην Εγνατία Οδό, στο τμήμα Κήποι-Αλεξανδρούπολη.
Συγκεκριμένα, όχημα τζιπ με επιβαίνοντες έξι παράνομους μετανάστες και τον οδηγό-διακινητή, ξέφυγε από την πορεία του για άγνωστη αιτία στο ύψος της Νίψας, και αφού “καβάλησε” το στηθαίο “προσγειώθηκε” στον παράδρομο. Οι επιβαίνοντες, αν και τραυματίες, βγήκαν μόνοι τους από το όχημα, αλλά οι δύο από αυτούς ήταν σε σοβαρότερη κατάσταση. Είναι άγνωστο αν ήταν περισσότεροι και κάποιος ή κάποιοι διέφυγαν για να αποφύγουν την σύλληψη, αν δεν είχαν κάτι σοβαρό.
Επιτόπου έφτασαν η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους τραυματιοφορείς να φορούν την ειδική στολή προστασίας από τον κορωνοϊό.
Πριν λίγο καιρό, σε παρόμοιο τροχαίο στη Δαδιά, έχασε την ζωή του ένας παράνομος μετανάστης και τραυματίστηκαν επτά, ενώ όλοι τους είχαν βρεθεί θετικοί στον covid-19 και πάνω από είκοσι γιατροί και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου τέθηκαν σε καραντίνα γιατί ήρθαν σε επαφή μαζί τους, αλλά ευτυχώς όλοι βρέθηκαν αρνητικοί στα τεστ.

πηγή: evros-news.gr