Κι άλλη καθυστέρηση στην κατασκευή των πλευρικών διοδίων, στον κόμβο Μέστης

Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι τις 11 Νοεμβρίου, σύμφωνα με νέα απόφαση, αν και το αρχικό χρονοδιάγραμμα προέβλεπε την ολοκλήρωσή τους στις 31 Αυγούστου
ΕΓΝΑΤΙΑ

Αποκλεισμένες για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες ακόμη, θα παραμείνουν οι περιοχές του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών οι κάτοικοι των οποίων, για την πρόσβαση στην Εγνατία οδό, εξυπηρετούνταν από τον κόμβο που βρίσκεται στο ύψος της Μέστης. Όπως είναι γνωστό, στον κόμβο εκτελούνται εδώ και μήνες εργασίες κατασκευής πλευρικών διοδίων, που βάσει του αρχικού χρονοδιαγράμματος, επρόκειτο να ολοκληρωθούν στις 31 Αυγούστου.

Ο στόχος αυτός δεν έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα, ενώ από τη νέα απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, που αφορά στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν στο σημείο, προκύπτει ότι οι εργασίες θα παραταθούν μέχρι και τη Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου.

Η απόφαση για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προβλέπει την τοποθέτηση των οικείων πινακίδων με μέριμνα και ευθύνη της εταιρίας «ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε.», η οποία υποχρεούται για τον τακτικό έλεγχο και συντήρηση της προσωρινής σήμανσης. Επισημαίνεται ότι η διευθύνουσα επιχείρηση του εν λόγω έργου είναι η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. Η εκτέλεση και εφαρμογή της απόφασης, ανατίθεται στο Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής που έχει κατά τόπο και καθ’ ύλη αρμοδιότητα. Τέλος, οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται κατά τις διατάξεις των άρθρων 3, 4, 16 και 104 του Ν. 2696/1999 *Κύρωση Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας* όπως τροποποιήθηκε ισχύει σήμερα. με το Ν. 4530/2018.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood