“Κι άλλες φωνές…κι άλλες τράπεζες”, από τη Δευτέρα στην Ξυλαγανή

"Κι άλλες φωνές...κι άλλες τράπεζες", από τη Δευτέρα στην Ξυλαγανή.
126244602_3845880188780226_7278570599712078693_o - Αντιγραφή
Την απογοήτευσή της για το γεγονός οτι η διαδικτυακή συγκέντρωση υπογραφών διαμαρτυρίας για την απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς να βάλει λουκέτο στο κατάστημά της στην Ξυλαγανή, δεν καρποφόρησε ουσιαστικά, καθώς ανταποκρίθηκαν μόνο 235 άτομα, εκφράζει με ανάρτησή της η ομάδα “Ξυλαγανή παλιά και νέα” που οργάνωσε τη συλλογή των ηλεκτρονικών – ελέω lockdown – υπογραφών στην πλατφόρμα avaaz.org – Community Petitions.
Ωστόσο διαμηνύει οτι ο αγώνας της δεν σταματά εδώ, και μάλιστα στέλνει και ένα “αινιγματικό” μήνυμα για το μέλλει γενέσθαι από την ερχόμενη Δευτέρα 23/11.
Συγκεκριμένα, στο σημείωμά της αναφέρει:
“Όταν ξεκινήσαμε τον αγώνα για να μην κλείσουν οι τράπεζες Πειραιώς σε Ξυλαγανή και Δίκαια, μεταξύ άλλων είπαμε να οργανώσουμε και μια ηλεκτρονική συλλογή υπογραφών αφού είμαστε σε καραντίνα και είναι αδύνατη η συλλογή φυσικών υπογραφών. Εμπλέξαμε για τον σκοπό αυτό στην ουσία δύο Δήμους της Θράκης, τον Μαρώνειας-Σαπών και τον πολυπληθέστερο Δήμο Ορεστιάδας. Έτσι σκεφτήκαμε ότι η μια περιοχή θα βοηθούσε και την άλλη υπογράφοντας τη διαμαρτυρία. Δυστυχώς όμως στις δεκαπέντε μέρες μαζέψαμε 235 υπογραφές μόνο. Πρώτα απ’ όλα ευχαριστούμε αυτούς που υποστήριξαν το αίτημα των δύο ακριτικών κοινωνιών. Δευτερευόντως το ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολη η συλλογή μεγάλου αριθμού, αφού οι δύο κοινωνίες έχουν πληθυσμούς σε μεγάλες ηλικίες που δεν έχουν ευχέρεια με τις νέες τεχνολογίες. Όμως ο αριθμός παραμένει πολύ κάτω από τους στόχους μας και διαπιστώσαμε ότι υπάρχει μια μεμψιμοιρία, μια ηττοπάθεια…«εγώ θα σώσω την κατάσταση;». Δεν είναι έτσι όμως. Δεν είναι καθόλου έτσι. Ριψάσπιδες δεν υπήρξαμε ποτέ. Θα το κρατήσουμε το θέμα όσο μπορούμε στην επικαιρότητα και θα δυναμώσουμε οποιαδήποτε φωνή έρθει μαζί μας στη διεκδίκηση. Το ξέρουμε ότι από Δευτέρα θα υπάρξουν κι άλλες φωνές…κι άλλες τράπεζες“.
"Κι άλλες φωνές...κι άλλες τράπεζες", από τη Δευτέρα στην Ξυλαγανή
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood